Sunday, February 15, 2009

camni ke kawan?

Hasil perahan otak Nliana pada 8:25 PM

salam...emmm....arini rse x bpe sihat...kepala pusing skit...arghhh!!!rse cm nk hentakkan je kepala ni kat dinding(rse je tp x nk wat pon)


sekarang ni rse mcm jauh lak ngan dia tu...dulu kn kitorang agak rapat la jugak walaupon x rapat gle2...sekarang ni nk cakap pon rse mcm berat mulut


emmm...maybe sebab sekarang ni dia dah jmpe ngan 'that gurl' kot...dah ade org yg he can turn to ble ade ape2...bagosla klo camtu...


aku ni bukannya ape tp jangan la smpi lpekan kwan...sebagai kawan, aku memang tersangat terasa dengan dia...
satu je yg aku nk ingatkn pada sume...sume org ade personal life sendiri,tp kita jgn lpe yg kte masih ade org2 di sekeliling kita yg memerlukan perhatian kita...terutamanya kawan2 kita...friend is everything to us...

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review