Saturday, March 14, 2009

ape2 jela

Hasil perahan otak Nliana pada 9:00 PM
salam sume....emmm...semlm g stadium..tgk atra pnye teater..."mencari nur muhammad "sempena maulidur rasul...emmm...agak menarik jugak citer dia cuma aku x bpe nk paham sgt jalan cite dia...teater yg mengisahkan seorang yg bernama muhammad yg akn dijatuhkan hukuman gantung yg mencari siapa itu muhammad...dia dibesarkan dgn didikan agama...then keje ngan bank yg tawarkn polisi insurance yg tipu...dijatuhkan hukuman sebab nk tegakkan yg hak sebab x dpt claim insurance pas mak dia kne langgar lari...pas2 balas dendam ngan rompak bank tempat dia keje...sebelum menemui ajal,dia bertemu ngan org2 yg bernama muhammad...lastly mati dlm keadaan yg tenang...lebey kuang cm2 la...yg best...hafiz hamidon datang mlm tu..hahax...tp aku x dpt la nk letak gambo sbb aku dok jauh dari pentas...tingkat 3...jauh siot...zoom pon nmpk cm pelik semcm je...

emmm....aku da letakkan byk link ke blog2 yg mengisahkan pasal makanan je...haha...resepi la maksud aku...bukan ape...nk belajar masak la(nnti x bule kawen...hahaha...pe kaitannya)...aku da la x bpe master dlm bab2 masak ni...cian laki aku nk mkn pe nnti(mcm ade org nak je ckp cmni)

semoga berjaya!!!!!!

5 insan berkata-kata:

yummylicious-jun said...

salam yana..akak baru dpt jenguk kejap ni...heee, sure ade org nak nnti..blaja tuk masak for diri sendiri pon ok gak ape..ekeke....

neza ismail said...

nak komen pe ek?? erm, ari tu kita p cama-cama tgok teater tu kan,kan,kan???

Noor Liana Johari said...

aah
kte g tgk sme2 ari2

BillyNain said...

haha..cik oi
cm da xsabo je kamoo ni nk kawen
hahaha bgos2
brtuah suami kamu nti

Noor Liana Johari said...

haha...
sje je tue
spe la yg nk kat daku ni

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review