Tuesday, May 5, 2009

aku nak balek!!!!!!!!!!

Hasil perahan otak Nliana pada 11:30 AM 0 insan berkata-kata
assalamualaikum semua
arini ngan tamatnya aku dah tamat sem 4 yg sungguh mencabar gila ni
semalam abes paper financial management
soalan dia quite ok but ade gak la yang aku x ley nak jawab
contohnye pasal capital budgeting(initial cash flow,annual cash flow,terminal cash flow)
bukannya ape
masa lecturer ajar bab ni aku x datang(demam ok)
pas2 aku blaja ngan diorang pon cm2 je
aku just hafal dia punya flow je
tapi sekerat jela
banyak sangat
but kira ok la
dengan carry mark ngan quite ok
hope la bley dapat at least A- ke
huhu

mlm ni dah nk balik ke rumah yg tercinta
huhu
banyak plan la plak balik rumah ni
mesti pack la jadual aku
sebabnya aku nk kena balik awal
aku jadi pembantu urusetia minggu taaruf 1st year
padan muka aku
sapa suruh gatal2 tangan isi borang
ahahahahah
xpela yg penting dapat duit(mata duitan betul la)
huhu
bukan ape
dapat la aku cover sikit aku punya finance
sebab aku punya la miskin masa sem ni

enjoy holiday!!!!!!!!!

Friday, May 1, 2009

at last

Hasil perahan otak Nliana pada 9:00 PM 0 insan berkata-kata
at last???
huhu
hanya tinggal satu paper je lagi untuk sem ni
but i really hope that paper ni x hampeh mcm 2 paper yg dah lepas tu
nak tau ape?
differential equation ngan insurance

DE tu dah tau2 la cmne...tgk front page...answer 4 question only...kira ok la 2 jam je...aku pon start la pilih soklan yang aku agak2 reti buat...tgh best2 wat soklan 1st...tbe2 ade announcement..."perhatian kpd pelajar yg mengambil kursus differential equation, sila jawab semua soklan ye"...aku yg tgh fokus ni terus bersila pas dgr announcement tu...sabo je la...maka aku pon jawab la mana yg aku tau....sekerat2 lak tu..

insurance...subjek kegemaran aku...aku x jangka langsung nak naek life insurance dlm objektif...gle bapak pnye banyak...aku rasa walaupon aku dapat carry mark paling tinggi dlm subjek ni...peluang nk dpt A tu x tau la..

upcoming paper ni...financial management...x tau la soklan dia cmne...5 soklan jawab dlm mse 2 jam x silap aku...x ley nk bayang la soklan dia cmne...oklan midsem pon bley tahan...tambah2 la final

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review