Tuesday, May 5, 2009

aku nak balek!!!!!!!!!!

Hasil perahan otak Nliana pada 11:30 AM
assalamualaikum semua
arini ngan tamatnya aku dah tamat sem 4 yg sungguh mencabar gila ni
semalam abes paper financial management
soalan dia quite ok but ade gak la yang aku x ley nak jawab
contohnye pasal capital budgeting(initial cash flow,annual cash flow,terminal cash flow)
bukannya ape
masa lecturer ajar bab ni aku x datang(demam ok)
pas2 aku blaja ngan diorang pon cm2 je
aku just hafal dia punya flow je
tapi sekerat jela
banyak sangat
but kira ok la
dengan carry mark ngan quite ok
hope la bley dapat at least A- ke
huhu

mlm ni dah nk balik ke rumah yg tercinta
huhu
banyak plan la plak balik rumah ni
mesti pack la jadual aku
sebabnya aku nk kena balik awal
aku jadi pembantu urusetia minggu taaruf 1st year
padan muka aku
sapa suruh gatal2 tangan isi borang
ahahahahah
xpela yg penting dapat duit(mata duitan betul la)
huhu
bukan ape
dapat la aku cover sikit aku punya finance
sebab aku punya la miskin masa sem ni

enjoy holiday!!!!!!!!!

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review