Friday, July 3, 2009

ntah

Hasil perahan otak Nliana pada 3:32 PM
assalamualaikum...telah berlalu hari2 yang amat menyeksakan jiwa dan raga aku...hehe...maksud aku minggu taaruf sarjana muda la...padahal keje aku xdela susah sgt pon...menjaga bahagian makanan...hehe...keje yang paling best dan senang...tp penat la jugak sebab dr pagi sampai malam...banyak gak la things happened dalam masa 6 hari tu

masa taklimat kat kampus...aku pakai baju kurung warna purple...pastu ngan selendang purple mix ngan itam...ala selendang yg org pakai skng ni la...sume org ty aku..."tudung ni mmg bercantum cmni ke or jahit sniri?"haha...rajin la sgt aku nk jahit sniri...bli r...huhu...pastu aku cm terdengar ade org kata..."comelnye"haha...perasan betulla aku ni...ntah2 dia tgh ckp pasal bnde laen...haha...skali skala perasan ape slhnya kan?dah tu ade plak sorang mamat ni...keje usha aku jerk...tau la aku comey pon aritu...haha...perasan lagi...rimas siot...

masa hari daftar asrama tu ok la jugak cuma aku ada dapat parents yg cam ntah pape je...senang2 je nak complain apsal anak dia dapat tingkat atas skali padahal diorang dtg awl...huhu...dah diorang susun ikut fakulti nk wat cmne pak cik oiii!!!!!penat aku explain tp x paham2 gak...huhu...lepas tu ade gak sorang student ni...skali dia bawak satu famili dtg...dr nenek smpi sedara mara dia...aku senyom je sorang2 sbb teringat apa yg abg lan cakap mlm tu..."esok bley la kamu sume tgk ade yg dtg bawak satu famili,bkn ape,bkn sng nk tgk org masok u"...hihi

hari2 yang berikutnya xde bnde yg best pon...sume biasa2 jerk...tapi mamat tu keje usha aku x abes2...adoyai...x shuke r...rimas siot...ko g la usha org laen...yg ko dok usha2 aku tu npe?xde keje ke?

ade la satu mlm tu...tgh wat post mortem...ntah betul ke x aku eja ni...blasah jela...aku tgh mendelete msg2 yg x perlu dlm hp aku...bob(x kenal pon,tau nama je) dok dpn aku...pastu aku x perasan plak ade org tgh amek gmba kitorang sume...pastu bob kata kat aku..."senom jerk org amek gmba dia"...aku terpinga2 sket tyme tu sbb aku mmg x sedar pon ade org amek gmba kitorang td...pastu aku wat x tau jela...lepas tu dia kata lagi..."asyik senyom jerk dr td"...adoyai ble mse lak aku senyom neh...setahu aku la..slalunya org kata muka aku neh seyes jerk memanjang...jarang la nmpk aku senyom...kali ni 3rd tyme gak la org ckp muka aku nmpk cm tgh tersenyom...

masa mlm apresiasi seni...gila lawak budak2 ni...menari zapin tunggang-langgang...yg tu la yg paling klaka skali...dah nama pon baru blaja kan...

overall best la walaupon penat

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review