Monday, July 27, 2009

seminggu yg lepas

Hasil perahan otak Nliana pada 7:49 PM
mggu lepas adlh mggu yg plg wat aku tension skali...terutamanya ngan ***** yg cm ntah pape tu...bajet bagos je pompuan tu...bley plak persoalkan and perli aku...ske ati aku la aku nak letak gmba sape pon dlm hp aku...ade aku kacau duwet ank ke aku bli hp tu?dosa ke klo aku tak letak gmba mak aku dlm hp?klo x letak gmba mak,mknanya x syg mak ke?ade plak cmtu??kolot betol la pompuan ni...klo kta syg org...x semestinya kta tunjuk kat org yg kta syg org tu...sbb aku mmg x pnh tunjuk yg aku syg kat sape2...aku ade stail aku seniri la pompuan...ank tau ape weh pompuan???aku bru transfer gmba2 dlm hp ke lptp sbb aku nk gne space tu utk letak lagu...ank ape tau?ank ni kan pompuan...jenis blagak tau sume...padahal ank x tau yg sebenarnya ank x tau pon ape yg ank kata tu...xpela pompuan...lantak ank la pasni nk jadi pe...aku nak wat x tau je kat ank...jangan arap la aku nk bek blk ngan ank mcm dulu lg...pasni klo ade masalah...ank jgn cari aku...settle la seniri ok

lecture and tutorial...

  • en rosli ske btl pggl nme aku dlm kelas dia...tau la aku comey plus kiut plus miut...haha...pasan tul la pompuan ni...ade skali tu dia pggl aku...dialog dia cmni.."liana...ade ape2 komen tntg soalan ni?"...aku yg tgh blur utk memahami soalan tu pon trus terkejut hamster...dgn bestnya aku menggeleng pala smbl berkata..."x paham"...tanpa aku sedari suara aku menjadi sgt comey sbb aku tgh demam mse tu...kemudian kak nik pon berkata..."wat sore comey nmpk...ingat en rosli tergoda la tu..."maka aku pon nk tergelak dgr komen dr kak nik...aha...kak nik jeles ke ngan sore daku yg kiut ni

  • investment plak...dpt asaimen yg tersangat best di alaf ni...kne pretend jd investor yg konon2 ade duwet sebanyak 500k(pak cik kayo)...and ari2 kne ngadap laptop tgk bursa saham...every week kne anta report...kne cite wat transaction ape...npe hold or npe jual or npe bli?...dan mcm2 lagik

  • research method...aku x tau la nk wtpe ngan tajuk research aku ni...private universities...mcm senang tp ssh gle nk cari bahan...

  • business management...mggu pas still xde kelas lagi...aku pon x paham la ngan bahagian akademik ni...cmne la smpi dah mggu ketiga pon still xde lecturer g

  • halaqah...adoyai...ustaz azizi tu mmg tersangat kelakar btl la...dia bg tajuk presentation utk setiap group...then ade org ty..."ustaz...bley dak kalo xnk present kat dpn?"...maka ustaz pon ngan bestnya menjawab..."x kisah la nk present cmne pon,kamu dah besar kan...xkan la sy nk suro cmni kot...ok...gropu lelaki sila wat presentation mcm forum ye..."cara dia ckp mmg x bley blah

itulah summary utk mggu pas...sekian

1 insan berkata-kata:

siti_z0wiah said...

0its..lama x j0int grup utaqa fs??

mna pi?

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review