Saturday, August 1, 2009

mggu ni plak

Hasil perahan otak Nliana pada 6:24 PM
salam everyone...seems like this week adalah mggu yg agak best jugak bg aku la...as usual many things happened la kan...tipu la klo xde pape....

  • risk theory...xde pape yg menarik psl kelas ni...mse lecture,en rosli devide group...as usual,ikot dia la nk letak spe2 pon in a group...then aku group ngan epul(senior) and nuet pas2 de lagi la 3 org pompuan...kitorang kne wat prooving utk lognormal distribution...huhu...that distribution is the one and only yg aku blom wat...sbb cam ssh...xpela yg tu...pas2 mse tutorial plak,aku tukar p group lg satu sbb aku lg selesa ngan mmbe2 aku spt mar,pikah and zihah...pas2 terjadila 2 dialog berikut

ngan en rosli...dia bkk pintu then terkejot sbb aku ade kat area dpn tu...

en rosli:eh liana,nk g mne ni?

aku:hah...emmm...nk g kelas la

en rosli:ooooo....dekat bts ek

aku:ape dia?bts??(ngan mke blur tahap gaban)

en rosli:yela...bts(ngan mke yg meyakinkan aku)

aku:oooo.....ok2...

yang aku blurnye sbb mar kata kat bks 2.1...rpenye dia pon silap...hahaha...x pasal2 aku blur sebentar

ngan ejad plak

ejad:eh,ko bkn kelas ngan aku ke?(pas bkk pintu)

aku:x la...aku tukar g kelas sne la(ngan konfidennya aku jawab)

ejad:apsal?

aku:aku x nk la sekelas ngan ko(ntah tbe2 ayat 2 kua)

ejad:kuang asam ko

acid:ejad,dia x syg ko r

aku:mmg la...sku syg cikgu sorang je(dlm ati jela...ngeh2)

pastu ari khamis kitorang de discussion ngan nuet...aku wat sket jela gne normal sbb diorang kata ley gne normal...tp nuet kata klo nk wat cm2 bley tp ade properties dia plak,x ley men tukar tros...malu gak r kitorang ngan nuet sbb dia da siapkn...sbb dia kata dia takot kitorang dah buat...tp bkn kitorang x wat,cuma salah paham je...huhu...rajin gle bdk tu

  • investment plak...emmm...mcm biasa setiap ari nk kne track performance saham kat bursa malaysia...krenya bursa saham tu dah jadi kawan baek aku la utk sem ni...yg x menariknya..mle2 rugi tapi at the end of the week,profit dia 45k!!!!!!haha...berjaya gak la menjadi investor yg berjaya...
  • life cont...aku x bpe paham sgt la ngan ape yg diajar oleh prof....mcm x ley nk catch up sgt...tp mse mle2 ok je...ble da msok bab2 yg cm pelik sket...tros aku blur...
  • business management...mr adli...best gle la...dia byk bercerita and that's make kelas kitorang cm happening sgt...x ngantuk sgt pon dlm kelas dia even start kul 8 pg...dia cm tau2 je entertain students dia...salut la mr adli
  • lastly mse kelas math stats...mse break 4 10 minutes tu,abes sume en rosli ty kitorang ni org mne...x terkecuali aku la...pas2 mse tutorial,bincang pasal asaimen yg dia bg...dia ade la cm bg warning sbb ade yg wat slh...aku pon terasa gle gak la kan sbb aku pon ade gak wat sebahagian dr yg dia ckp...haha...soalan nk pdf tapi aku wat cdf...haha...silly mistake...then ble masok soklan mne ntah...tbe2 dia kata..."spe yg sy nk pggl lg ek?ha...liana la...dah lme x dgr liana bg jawapan..."aku dah gak dah sbb time 2 aku mmg tgh kusyuk dgr dia ckp...tp aku rse slalu je dia pggl aku jwb soklan dia...musykil2...mar lagi la...ari2 asik kne pgl je...pas2 dia plak dok wat blur...haha...jgn marah mar

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review