Monday, September 14, 2009

lme da x update

Hasil perahan otak Nliana pada 4:08 AM 0 insan berkata-kata
salam semua...lme dah aku x update blog aku...mls sbnrnye...pastu lg 1 aku asek melepak kat fb je...hehe...MyEm0.Com ...spe ade fb...sila2 add aku ye




kat cni ade la dlm 3 cerita yg agak menarik utk aku kongsikan...sje je,,,x besh pon citer ni...layan jela korang eh...MyEm0.Com





  • setelah terpisah sekian lme...ade la dlm 2 taun cmtu la kot...akhirnya aku jmpe blek incik z...huhu...MyEm0.Com...gembirakah aku???i guess so...sbbnye kitorang lost cntc cmtu je...MyEm0.Com

  • aku mmg terlupa...dan apabila diberitahu,aku hampir2 menjadi seperti ini...MyEm0.Com....serius weh...aku mmg terlupa pd 10hb aritu incik i telah berangkat ke mesir utk smbg blaja...aku x sedey pon sebenarnya...cuma aku agak terkilan la...bkn agak la...mmg terkilan pon...sbbnye dia bley x gtau aku sdgkn org len bley plak gtau...npe aku terkilan?sbb aku kn rapat gak ngan dia...dasar!!!!kwn mmg mcm tu...MyEm0.Com...ble ssh carik aku tp ble da sng kau lpekan aku...pastu skali kah lak ym aku...siap wat status ni"yana...bkk fb acid"

aku: ok

kah: ngeh3

kah: bg melepas rindu

kah: hahahahaa

aku: ??

kah: tgk laaaa

kah: hihihihi

aku: asal?

aku: ade gmba "i" ke?

kah: a'ah

kah: hahahaha

aku: cheh

kah: melawak ja

kah: hahahahahaha

aku: x rindu lgsg pon

kah: hahahhahahahahahahahaha

aku: kureng ank kah

aku: esok ank siap la ngan aku

aku: dush3

kah: hahahahahahhaahahahahaha

kah: nak tergelak

aku: eiiiiiiiiii

aku: org seyes

aku: dia bley gelak2 plak eh

aku: dush10

note: aku pon x paham apsal la mmbe2 aku nie ske sgt sakat aku psl incik i...huhu...even just sekadar gurauan tp aku ttp x ske...tlg la paham kwn2


Tuesday, September 8, 2009

Siti tag aku...ish3

Hasil perahan otak Nliana pada 11:00 PM 0 insan berkata-kata
ARAHAN:COPY SOALAN 1 HINGGA 13 DAN ISI KAN JAWAPANNYA SEKALI..TU PUN KALAU KORANG NI SPOTING LA NAK JAWAB SEMUA SOALAN MEREPEK NI..



1.SIAPA ANDA?



  • org la op kos...seorang yg poyo bak kata kwn2 aku....lalalala...MyEm0.Com



2.KELEMAHAN ANDA YANG ORANG LAIN X PERNAH TAHU?

  • sy seorang yg sensitip...sy ske nanges x kre la dlm ape keadaan skali pon...MyEm0.Com



3.KELEBIHAN YANG PALING BANGGAKAN DALAM DIRI ANDA?

  • ntah...funny kot...MyEm0.Com



4.ANDA MEMPUNYAI KEKASIH?

  • tak dak



5.ADAKAH ANDA CANTIK/HENSEM?




  • mestilah chantek menarek tertarekkkkkkkkkMyEm0.Com



6.KISAH CINTA YANG PALING SEDIH YANG PERNAH ANDA ALAMI?




  • emmmm...ade ke ek?mls nk pk...klo ade pon mls nk cte...bley x?MyEm0.Com



7.KENANGAN YANG X BOLE ANDA LUPAKAN?




  • banyak sgt yang x ley lupa


8.APAKAH PEKARA TERBURUK YANG PERNAH ORANG LAIN LAKUKAN TERHADAP ANDA?




  • perasaan sy dipermainkan


  • ble ade sorang pompuan tu menyakitkan ati sy ngan kata2 yg x sepatutnya...sy x kn maafkan dia...MyEm0.Com



9.HADIAH PALING BEST PERNAH ANDA TERIMA?




  • banyak sangat



10.SERTAKAN 1 GAMBAR ANDA YANG PALING HODOH SAMPAI SEMUA ORANG BOLEH MUNTAH.




  • mana ada gmba plg hodoh...sume gmba cntik r...hehe....





ada org kata...dia takot tgk mata aku...


11.SERTAKAN 1 GAMBAR ANDA YANG PALING MENARIK SAMPAI SEMUA ORANG BOLEH TERTAWAN.





konon2 tgh perasan diri tu cun....MyEm0.Com

12.SILA SENARAIKAN 5 PERKATAAN YANG MENGGAMBARKAN BLOGGER YANG MEN "TAG" ANDA..

  • dia sudah ade incik saiful...ngeh3
  • yg penting dia lg TUA dr aku...hehe...jgn marah naaaa
  • dok kat kuala ketil
  • bley tahan gak cun
  • dia mmg BEST

13.BYE2..SINI SENARAI ORANG YANG AKU NAK TAG

  • Mar...ko kne jwb...wajib ni...MyEm0.Com
  • sape2 jela

Sunday, September 6, 2009

Mungkinkah?

Hasil perahan otak Nliana pada 3:35 AM 1 insan berkata-kata
Siapa sebenarnya aku padamu
Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu
Dan bila tiada lagi teman bermain
Kau pulang mendapatkan aku
Itulah aku
Padamu

Saturday, September 5, 2009

aku dan diela

Hasil perahan otak Nliana pada 11:34 PM 0 insan berkata-kata
Salam...sje je buang entri yg lme and gantikan ngan entri ni...



Ni gmba aku and diela iaitu my beloved sis...rsenye x byk yg berubah...still da same...

bazar ramadhan@tmn semarak

Hasil perahan otak Nliana pada 11:14 PM 0 insan berkata-kata
Salam semua...sje je nk post cte psl makanan...hehe...td ilah ajak p bazar ramadhan kat tmn semarak...so g la ngan kak fatonah skali...

X byk sgt pon org jual kat sana...just satu jalan je...x mcm pasar mlm...klo pasar mlm de 2 jalan...mknn pon byk gak...smpi x tau nk bli ape...kitorang smpi round 4 kali nk carik makanan...

Hasilnya...aku beli la sume bnde yg kat atas tu...maaf la gmba dia x jelas sgt...sbb umah aku xde lampu...sume lampu kat ruang tamu rosak...ble ntah diorang nk dtg repair...dah la lampu bilik aku pon rosak gak...huhu...so aku hanya bergantung pd flash kamera je...

Selamat berpuasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thursday, September 3, 2009

nk bli nset baru

Hasil perahan otak Nliana pada 1:33 AM 0 insan berkata-kata
salam semua...actually me cam berhasrat untuk bli nset bru becoz mine pnye moto razr v3 tu da cm x bpe nk btl jerk sejak2 jatoh aritu...but bkn dlm mse terdekat ni la...maybe next sem ke...at least ade mse untuk kumpul duit...



















me cm berminat ngan 3 jenis nset sony...dua agak murah n satu lg agak mahal gak la...rse cm nk pki sony plak coz nokia ngan moto da pnh pki...try sony plak la

























Sony Ericsson W302...nset ni da lme kua...aku mmg ske bli bnde yg da lme kua sbb lagik murah...lgpon nset ni cm xde jerk mmbe2 aku yg gne...



















Sony Ericsson W595...nset ni slide...tp yg x bestnye...agak rmi gak mmbe2 aku ade nset ni...tp klo bli yg ni,takoot x tahan lme jela sbb nset skng yg flip tu pon cm da x bpe nk ok...


Sony Ericsson W580...pon slide jugak n pon ade gak mmbe yg gne...tp masok gak dlm list sbb affordable...

KIV

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review