Monday, September 14, 2009

lme da x update

Hasil perahan otak Nliana pada 4:08 AM
salam semua...lme dah aku x update blog aku...mls sbnrnye...pastu lg 1 aku asek melepak kat fb je...hehe...MyEm0.Com ...spe ade fb...sila2 add aku ye




kat cni ade la dlm 3 cerita yg agak menarik utk aku kongsikan...sje je,,,x besh pon citer ni...layan jela korang eh...MyEm0.Com





  • setelah terpisah sekian lme...ade la dlm 2 taun cmtu la kot...akhirnya aku jmpe blek incik z...huhu...MyEm0.Com...gembirakah aku???i guess so...sbbnye kitorang lost cntc cmtu je...MyEm0.Com

  • aku mmg terlupa...dan apabila diberitahu,aku hampir2 menjadi seperti ini...MyEm0.Com....serius weh...aku mmg terlupa pd 10hb aritu incik i telah berangkat ke mesir utk smbg blaja...aku x sedey pon sebenarnya...cuma aku agak terkilan la...bkn agak la...mmg terkilan pon...sbbnye dia bley x gtau aku sdgkn org len bley plak gtau...npe aku terkilan?sbb aku kn rapat gak ngan dia...dasar!!!!kwn mmg mcm tu...MyEm0.Com...ble ssh carik aku tp ble da sng kau lpekan aku...pastu skali kah lak ym aku...siap wat status ni"yana...bkk fb acid"

aku: ok

kah: ngeh3

kah: bg melepas rindu

kah: hahahahaa

aku: ??

kah: tgk laaaa

kah: hihihihi

aku: asal?

aku: ade gmba "i" ke?

kah: a'ah

kah: hahahaha

aku: cheh

kah: melawak ja

kah: hahahahahaha

aku: x rindu lgsg pon

kah: hahahhahahahahahahahaha

aku: kureng ank kah

aku: esok ank siap la ngan aku

aku: dush3

kah: hahahahahahhaahahahahaha

kah: nak tergelak

aku: eiiiiiiiiii

aku: org seyes

aku: dia bley gelak2 plak eh

aku: dush10

note: aku pon x paham apsal la mmbe2 aku nie ske sgt sakat aku psl incik i...huhu...even just sekadar gurauan tp aku ttp x ske...tlg la paham kwn2


0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review