Monday, February 8, 2010

azad jasmin-suara rindu

Hasil perahan otak Nliana pada 2:34 AM
Suatu yang indah
Ceritanya bermula semalam
Andainya dapat ku rasa selamanya

Tetapi ku takut tidak mungkin dapat ku miliki
Walaupun kau hadir hanya dalam mimpi

Ku teruskan hidup
Hari demi hari pun berlalu
Seksa dan derita ku tanggung sendiri

Apa yang tinggal hanyalah
Doaku padamu Tuhan
Pasrahku hanya kamu yang menentukan

Chorus
Pun tak pernah ku sesalkan
Kecewa datang dan pergi
Tinggalku sendiri
Ditakdirkan aku syukur selalu
Sesungguhnya aku tahu
Temanku hanyalah aku

Semoga suatu hari nanti
Dapat ku temui
Penawar dukaku yang berdarah luka
Pabila bertemu pasti aku suarakan rindu
Laguku untukmu buat selamanya





mcm ape je kan...byk post dlm 1 mse..hehe...aku skng ni x ley nk tdo sbb td dah tdo ngan nyenyaknye...

lagu ni pon aku ske sgt2...sbbnye aku pon ske tgk cerita cinta balqis kat tv3 yg dah abes tu...seyesly,lagu ni sgt menyentuh hati aku...besela,aku kan minah jiwang,tangkap leleh...bak kata kawan2 aku...

aku sgt tertarik ngan kata2 mse ending cite tu...aku nk tulis pon aku x ingat dah...just a lil bit jela and aku terjemahkan gne ayat aku senirik

"kte manusia tercarik2 cinta sejati tp rupa2nya ia hanya di dpn mata"

semoga aku akan bertemu cinta sejatiku...semoga itu adalah dia..amin


0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review