Monday, February 8, 2010

new update!!!

Hasil perahan otak Nliana pada 1:47 AM
salam semuanya...kemalasan mmg melanda diri ini walaupun sememangnya aku xde keje nk wat mggu ni...just nk kna siapkan business plan yg nk dihantar jumaat ni...walaupun part aku cuma management team je, tapi aku rse mcm ssh je nk wat sbb tatau mcm mne prof nak yg sebenarnya sbb prof xde bg caontoh pon...prof just suh ikot cam dlm buku teks je...huhu...dlm buku tu pon just berayat je...bkn dia bg cth pon cmne...



pasal duit asrim plak yg lebey tu...mcm2 idea ade nk abeskan duit tu tp 1 pon x jalan lg...sarah suggest nk wat family day ngan bebudak junior...omg!!!aku mmg x bersetuju ngan idea ni sbb aku mmg x ngam nga diorang...nmpknya bkn aku sje malah ramai lagik kwn2 yg sependapat ngan aku...mana x nya, diorang ni lg ganas dr kitorang...dengar cite, lecturer pon mcm x bpe nk ske ngan diorang ni sbb lecturer kata diorang ni kuang ajo sket...mgkn disbbkn diorang ni ramai bdk bandar kot and ramai gak dr kalangan org yg berada...kete sorang sebijik..dressing mak aiiii...kalah kitorang tau...aritu pon mse g iceps,terserempak ngan bebudak 1st year mse nk tggu bas nk balik ostel...ya ampun!!!ade sorang tu masyaallah...x reti nk control lgsg...aku tau la dia bdk palapes pon tp ko x yah la wat gaya sebegitu...gle x malu bdk tu...dah la ramai org tgk...agakya dia lg ska kot org tgk dia wat cmtu...hadoi la...seganas2 kitorang ni, tau jgk la kitorang nk cover...jgn harap aku nk join xtvt yg ade bdk jr!!!!!!!




di saat aku tgh menaip ni...aku x bpe nk sihat sebenarnya...rse mcm nk demam je...tekak ni pon dah rse semcm je...batuk lak kne control, x ley nk batuk kuat2...sbbnya klo batuk kuat2 nnti aku saket kat bawah perut belah kanan...mmg x puas la terpaksa nk cover bila batuk...badan ni pon dah rse cm len mcm je...lenguh sgt2...esok dan ari2 selanjutnya kne gak gagahkan diri g kelas sbb aku dah penah x dtg kelas mse ari selasa sbb migrin aritu



x sabar sgt nk balik ni...otak suma dah ade kat umah cuma badan je yg ade kat cni....



i miss everyone in kedah!!!!!!!!!!!!!!!

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review