Sunday, March 21, 2010

update jap

Hasil perahan otak Nliana pada 2:12 AM
salam...it has been a very long time aku x update blog ni...byk sgt bnde nk kne settle...meh nk story moryMyEm0.Com


  • laptop aku rosak...my mum said x payah repair lagi dah...beli je yg bru trus...so aku pon g bli la baru aritu kat lowyat ngan mar...mmbe aku si alif tu pon ikot gak...siap jadik tukang angkat kappy aku lagikMyEm0.Comtula...spe suh gatal2 sgt nk ikot...padan mke ko wahai budak...pastu mar ajak tgk alice in wonderland kat times square...omg...i really like dia pnye background...chantekkkkkkkkkkkk sgt...and watak yg plg aku ske mestilah si chessur yg sgt boooooooooooooolat matanya and not forgotten si mad hatter tu...really love johnny depp


  • this week sgt la bz cos ade hari keusahawanan for 2 days and our group buat nasik kerabu hasil dr air tgn 9 org gurlzzzzzzzz yg channtttttteeeeeeeeeeeekkkkkk2 belaka...MyEm0.Commmg tersgt penat sbb siangnye menjual then pastu kne g bli brg nk masak then mlm plak nk kne bertungkus-lumus masak...tp sgt best sbb untung double tu....i likeeeeeeeeeeeeeeeee

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review