Monday, April 26, 2010

tiba2 teringat kat agama yan

Hasil perahan otak Nliana pada 7:20 AM 0 insan berkata-kata
salam...dah lme kot tinggal blog ne...agak bersawang sket...meh2 nk kasik cuci smpi bersih...hehe



di saat dan ketika ini, baru je pas membaca al-ma'thurat...dah lama kot x bce, sebulan agaknye...betapa lalai dan lekanya manusia yg bernama noor liana ne...




tiba2 teringat kat agama yan?huh...tiba2 je eh?cam pelik plak....hehe...siyesly, aku mmg teringat dan rse rindu ngan zaman sekolah kat agama yan dulu...even,aku xnk msok situ tp sekolah tu la yg wat aku jadik manusia skng ne...klo x, x tau la ape nk kadik kat aku ne...alhamdulillah, syukur gak la...aku kat agama yan, kre tergolong dlm manusia2 yg x bpe nakal la...haha....tp slalu gak la kne dende...sbb pakai tudung yg x bpe labuh....siot btl...tudung tu elok2 paras siku je...klo aku pakai tudung tu, msti ade spotcheck...ish...betapa x puasnya ati aku




ble dah nama pon skolah agama, mstila byk gle kn xtvt kerohanian kat situ...pg2 solat subuh berjemaah...best!!!!!!dh la pg2 sejok gle...nama pon skolah tgh bendang....bkn sepoi2 bahasa lg dah, xdak bahasa dh kot nk gambarkan angin tu cmne....hehe...cite pasal solat subuh ne....sgt best...mse ustazah fakiroh jadik warden, ble tyme dia duty je, siap la bdk2 puteri sume...kul 5.30 cmtu dia dh standby ketok setiap pintu bilik ngan hanger...gle pnye kuat dia ketok....hehe...tp nseb baek la aku ne kategori yg mmg sng nk bgn pg2...selamat la aku dr mendengar bebelan ustazah bla org x bgn...lgpon aku mls nk sesak2 tyme mandi even shower byk kat ostel tu...





pas solat, g dm mkn ramai2....sgt best!!!!cma yg x bestnya, kne beratur la kan...klo lmbt sket siap la...panjang gle barisan...tp mmbe2 aku ne jenis yg cekap gle...mentang2 la senior, ngan bestnya diorang wat adegan2 yg x sepatotnya....hehe....aku pnye duty cme hamek air je...sbb aku x pro bab2 nk wat adegan2 sebegitu...pas mkn slalunye akan rush siap2 sbb dlm kul 7.10 ade roll-call...slalunya aku siap b4 g surau, xpon siap pas bf, xpon siap dlu bru g bf...mse roll-call la plg busan skalik...nk kne denga pengawas membebel2 la, klo ade warden, denga plak warden membebel...tp ble da jadik pengawas, aku la plak yg kne conduct roll-call....gle dowh abes suare nk jerit bg sume org denga...tyme tu mcm2 la...ade dorm yg x kemas la, ade dorm yg x wat keje aras la(susun timba dlm bilik timba, clearkan bilik basuh ngan toilet), ade yg tertggl bju la and mcm2 lg la...ble dh abes roll-call, kne wat spotcheck plak(check kain dlm, stokin,tudung,lencana,cekak bju,name tag)





kelas start kul 7.40 smpi la kul 2.25 ptg utk menengah atas...tp slalunya kelas aku la yg akan balek lmbt skali...gle nk rush...solat zuhur lg, nk lunch lg, pastu kul 3.30 dh nk kne gerak g kelas prep plak...mmg disaster...kdg2 klo x sempat balek tuka baju je pastu g kelas trus...x sempat den nk mekap2 sket....hehe...ble dh penat cmtu, slalu tyme prep ptg aku tdo je...haha...bdk laki pon bkn jenis nk dtg prep, so tggu pe lagik....tdo la.....sgt teruk la liana ne....hehe...kelas prep ptg slalunya kelas tambahan la...tp tgk la klo cikgu2 rajen la...tp utk yg amek pmr ngan spm mmg ade la...prep ptg abes kul 4.40 cmtu la, b4 asar...then g solat asar and g minum ptg...slalu tyme minum ptg mmg jarang la bdk puteri g mkn...sbb???malas...aku tergolong la tu....hehe






pas asar, slalu ade riadah tp ble dah lme2 tu, xde spe pon rajen nk turun g court sbb court dekat ngan aspura...slalu ktrg ne riadah dlm bilik basuh jela...menyental kain baju...xpon dlm bilik iron, iron baju...klo ade mse, aku stadi jap la b4 dinner kul 6.30...pas dinner g surau trus...solat maghrib...pas solat biasela...ade tazkirah dr student or ustaz, bce quran, bce al-ma'thurat dll...tp slalu geng2 aku ne, carik port baek punya and ktrg tdo...bkn slalu ok...aku plak depends la kat pentazkirah ngan tajuk...klo menarek ati aku, aku denga la...xpon, tyme tu la ktrg sebok2 nk wat homework...pas solat isya', skali lg kne g prep mlm plak smpi kul 10.50...ktrg slalu bising je...almaklumla, kelas second...x cm kelas first, kusyuk dan tawadu' stadi....bersyukur gak aku msok kelas second sbb kelas ktrg sentiasa bising....haha....aku xley dowh stadi dlm suasana yg sunyi sepi smpikan jarum jatuh sebatang pon bley denga(kiasan je)...at least, aku scorer even aku ne kelas second....hehe





blek prep je, supper plak tp aku mmg x layan pon supper ne...klo rajen, g je amek roti kat dm wat bekalan klo lapo tgh2 mlm...slalu balek mmg tdo la...x larat dh nk wat pape...cuma klo aku duty jge bilik gerakan pengawas je aku tdo lmbt sket...slalu ske lepak kat bilik gerakan la klo ade g keje2 yg x siap....




begitulah alkisahnya aku dan agama yan

Thursday, April 22, 2010

award dr azwanshah

Hasil perahan otak Nliana pada 3:47 PM 0 insan berkata-kata





wakakakakaka...den dapek award dr azwanshah http://bicara-insan.blogspot.com



sje je join sbb usha2 blog mar


kontest nme jepong yg terpelik...skali nme aku pon antara yg terpelik gak




nak tau ape dia????

tomomoshi takikatoka


bunyi mcm nk tokak org je

terapi pas nangeh

Hasil perahan otak Nliana pada 12:52 AM 2 insan berkata-kata
after i've found something, i cant stop myself from crying...to be frank, i've cried a lot dis evening and cant even stop it...omg!!!i'm not like dis before...what actually happened???


when i was reciting quran after maghrib td pon...cant stop my tears from falling...but really glad dat i can overcome it ble dah bce ayat2 suci ne...


around kul 8 cmtu, my tears started to fall again...rse sgt2 down...then, i decided g mandi je...mse tga mandi tu pon, my tears mcm dun wanna stop...sme laju dia kua selaju air shower yg kua...about half an hour gak la dok bertapa dlm shower...actually, dis is my style of terapi klo aku ade mslh...ske dok bwh air shower and bukak air shower to da max...then, i'll feel lega sgt...dats y i love pantai a lot...sgt menenangkan


pantai...ade sorang lecturer penah ty kitorang..."describe urself as anything"...then i described myself as a beach...y?walau sekuat mana ombak menghempas pantai, pantai x penah merungut, pantai x penah kecik ati, bahkan pantai tetap sudi menerima kehadiran ombak...sebab pantai dan ombak adalah satu...x dapat dipisahkan

Wednesday, April 21, 2010

mencarik kekuatan dan ketenangan

Hasil perahan otak Nliana pada 6:59 PM 5 insan berkata-kata
di saat dan ketika ini...jiwa aku memang tak tenang...sangat tak tenang...air mata masih mengalir dengan lajunya bagai air terjun tanpa halangan...aku akui dugaan yang ku terima kali ini sememangnya berat di antara yang berat...aku tahu Allah tak akan menduga hambaNya tak lebih dari apa yang mampu ditanggung oleh hambaNya...namun aku hanya manusia biasa...aku bukan nabi, aku jugak bukan malaikat...aku punya rasa sedih, rasa kecewa, rasa terkilan...kenapa mesti aku yang menanggung semua ini ya Allah...hambaMu ini tak terdaya rasanya menanggung dugaanMu...aku tak akan mampu untuk melawan fitrah yang telah Engkau berikan pada setiap hambaMu...aku bersyukur atas kurniaan itu tapi itu juga yang membuat aku menangis ya Allah...berilah aku kekuatan dan ketenangan ya Allah...hanya padaMu tempat aku memohon dan bergantung harapan...hanya Engkau yang memahami apa yang tersirat dan tersurat untuk aku...

update: 2nd paper

Hasil perahan otak Nliana pada 6:50 PM 0 insan berkata-kata
last day, selesai 2nd paper; risk management

soalan miss rab sgt best...mmg mencabar otak aku jgk la semlm...soalan 3 ngan 5 tu mmg unpredictable...slme blaja ni x penah dia include pasal tax...tup2 dlm soalan semlm ade pasal tax...terkesima kejap 4.85 saat...ptt la diorang ckp yg soalan miss mmg unpredictable...mmg x expect lgsg dia nk ty cmtu...dah la carry mark dpt 49.++ out of 60...huh....terasa jap diri ini cm xbpe nk pandai...pdhl bley je skor...xpela...i've done my very best

Tuesday, April 20, 2010

update: 1st paper

Hasil perahan otak Nliana pada 5:16 AM 7 insan berkata-kata
MyEm0.Com




dah berjaya menghabiskan 1 paper arini...soalan sme je mcm dlm tutorial cme ade la yg aku x bpe nk ingat but a think dat i did it quite well...hopefully can get A or A-...amin




pg sblm xm tu, perut tbe2 saket...saket sgt2 mse tgh iron baju...gilo nangeh aku td smbl iron baju...x tahan sgt saket...mne x nya, x penah2 jadik sblm ni...MyEm0.Com





after dh mkn tu ok la sket...ble msok dlm stadium plak, 1 hal lg muncul...tgh best2 mengira tbe2 calculator aku wat hal...penutup blakang tu longgar and dh jadik nyawa2 ikan pastu padam trus...MyEm0.Com...mmg tersentak gak la...lastly aku minx tlg pengawas xm tu pinjam ana pnye calculator...thnx eh ana...MyEm0.Com






pastu dekat sejam lg nk abeh mse, saket perut aku tadik dtg balek...x tertahan rsenya...rse nk pengsan sume ade...nseb baek aku bawak air...x penah2 aku msok xm bawak air tp sbb saket pnye pasal kn...x pasal2 kang pengsan lak aku...





dh abesh xm tu aku msg along gtau yg saket balek...tp sblm tu kol mak dlu...pg td xnk kol sbb xnk la mak risau...then along reply bpe msg je pastu x reply dh...tbe2 je aku rse sayu semcm...sedey smpi nk kua air mata tp tahan la xkn tbe2 nk nangeh dpn mmbe kot






sejak kenal along...aku rse cm aku ni dh laen sgt...jd semcm budak kecik yg sentiasa nk kn perhatian...ble along xde ke, lmbt reply msg ke...mula la air mata ni nk kua...MyEm0.Com...mcm td...laju je dia kua pdhl bkn ade org pukul aku ke ape ke cme along x reply msg je...hurm...x faham la aku npe aku jd cmni...along, maaf sbb slalu sshkn along...syg alongMyEm0.Com

Sunday, April 18, 2010

kte tujukan utk awk!!!!!!

Hasil perahan otak Nliana pada 5:42 PM 0 insan berkata-kata
Dari dulu,
tanpa jemu hanya satu,
dalam rindu..

Hari-hari kumenanti,
dengan erti mengasihi..

henur waktu yang berliku,
masih mahu bersamamu..

Memahami,mengenali,
tiada lagi menyendiri…

Kau selalu ada, tika gelisah,
kau beri senyuman, bila kuresah,
kau janji setia, setiap kisah,
hingga berjauhan, tetap di wajah..

Dan..terindah

Seringkali takkan pergi,
silih ganti,teman ini

Mula temu,malu mahu..
musim lalu,kita pilu

Percayai tak mungkiri..
demi suci tulus hati..

Sinar bayu, menyisir sayu..
kepadamu,dariku..

Terima apa saja bezanya semua kita..
kebenaran kejujuran…

Kau selalu ada
selalu ada..woo..ada kita..


kte tujukan lagu ni utk awk...hehe...thnx sbb awk slalu ade...walaupon awk ckp yg awk xslalu ade...tp awk ttp slalu ade...thnx...sy syg awk!!!!!

econometrics!!!!

Hasil perahan otak Nliana pada 4:56 AM 0 insan berkata-kata
baru pas abes stadi econometrics...huhu...rse cm tatau pape je mse stadi...to be frank, ni la subjek yg plg aku x minat...da try nk minat tp still x minat jgk...huhu...lecture aku penah x dtg skali, pas2 tutor pon byk kali gak x dtg...aku x minat seh...dlm lecture pon maen2...mmg xley nk concentrate...gilooooooooooo

pape pon...i'll try my best utk final ni...td pon bkk email...ade email dr prof dato dr mohamad ali bin hasan...sgt terharu bce email dia...thnx prof...doakan ktrg sume ye prof...

19hb april...seat num 584 (if i'm not mistaken)...wait 4 me ya

ma'a taufiq wannajah

Saturday, April 17, 2010

whats wrong with me?

Hasil perahan otak Nliana pada 7:23 AM 0 insan berkata-kata
stadi week yg x mcm stadi week...sgt menyerabutkn x mcm 5 sem yg lps...full with lots of works (test sm, bengkel L.I, report hs, report ent, asaimen sm)...x sempat nk stadi...klo stadi pon curik2 je mse yg ade

just craving for mcD!!!!last2 semlm dpt gak mkn...ske btl wat kje gle ngan mar...aritu sanggup kua mlm2 nk mkn kfc...ahakssssssssss...giloo

tggl 2 ari je lg nk jejakkn kaki kat stadium...huhu...nebes sgt sbb x stadi byk pon lg...hope dlm mse terdkt ni dpt cover sume...and really hope that bley jwb ngan tenang nnti...

lately, fikiran aku terganggu...sgt terganggu...ble aku dlm keadaan mcm ni, as usual aku akn mkn, mkn, mkn and mkn lg...sbbnya bla aku byk pk, perot aku cepat lapa...hurm....x pasal naek berat aku

i am just thinking dat i shouldn't disturb him...i just found out sumthing actually but i dun know the truth behind it...who knows dat he's already has sum1 special in his life...who am i to interfere his life?i dun have any rights...idk why...really dun know why...maybe i should try my day without messaging him all da time...but i cant live with dat kind of situation...why dis feeling came very sudden?i dun understand...really dun understand...dear a***g, i just wanna say sorry 4 troubling u dis much...wanna say sorry 4 everything...


ya tuhan...aku hanya hamba yg lemah...aku sesungguhnya x memahami apa yg telah Kau rencanakan utk aku...berilah aku kekuatan utk mengharungi segala dugaanMu...aku mengharapkan segala yg terbaik utk aku...amin

Thursday, April 15, 2010

i got a feeling

Hasil perahan otak Nliana pada 6:19 AM 0 insan berkata-kata
i am a human
i am just an ordinary human
i got a feeling
but why it comes so sudden?
i can't resist it anymore
i can't take it
i can't stand it

i am just a human
i am just an ordinary human
i am not strong
i know my weaknesses
i cant accept something that i figured out today
i started to cry again
i don't know why
i don't know what's wrong with me
i shouldn't behave like this

i am just a human
i am just an ordinary human
i can't interfere others
i can't stop others
i can't question others
i should accept it sincerely
i should know how to handle it
i should not follow the feeling

i am just a human
i am just an ordinary human
i got a feeling
i want to give love
i want to be loved

i hate to say this
i am in love
i know i shouldn't
i know that i don't believe love
but love is all we need

Wednesday, April 14, 2010

am i???

Hasil perahan otak Nliana pada 11:09 PM 0 insan berkata-kata
as for today, need to wake up early in da morning...arini ade bengkel for our industrial training...i had already think bout da place...nseb la kat sp tu byk je company that suits with my taste...for example:

  • AIA, etc
  • KWSP
  • Etiqa Takaful
  • Bank Rakyat, etc

hope that i will get placement at one of the companies listed...



right after the seminar, we went to see prof sam regarding some difficulties about the vba assignment...nothing much to say




then we went to meet en rosli...just want to inform him who is our supervisor for thesis...then terjadila dialog berikot:



en rosli: liana sihat?(soalan yg sme je klo jmpe)
en rosli lagik: apsal nmpk mcm makin booooolat je ni?
aku: huhu...berat sy da naek la en rosli
en rosli: owh...ngaku eh
aku: haha(gelak jela)...xpe2...sem dpn en rosli akan tgk sy kurus smle



then mar bincang2 sket psl thesis yg dia nk wat tu



right before seblm kua dr bilik dia



en rosli: liana jgn amek ati plak eh td tu
aku: eh, xdela...mne de amek ati pon...sedar pon berat naek...hehe
en rosli: xpe2...tu tandanya hepi
aku: haha(gelak jela...hepi la sgt)
en rosli: nnti klo nk wat LI, amek la company yg kasik elaun..hehe...mar sng sket dia dok cni...liana la parents jauh kat kedah...tp mne la tau kot2 ade ehem2 kt kl ke kn?
aku: haha...mne ade la...en rosli ni ngarut je la






gle btl...anyway i admit yg my weight da naek...tp at da moment tatau la cmne sbb da lme x timbang...


anyway...sy da semakin
gemmmmoooooookkkkkssssssssssssssssssssssss

Monday, April 12, 2010

final piala FA...kedah vs n9

Hasil perahan otak Nliana pada 5:32 AM 1 insan berkata-kata
cte psl ni sbnrnye da lme aku taip cme terperap je dlm draft...hehe...ni bru rse nk publish even da lme berlalu tp pedulik hape aku...blog aku

nsb mmg x menyebelahi sang kenari sbb si rusa yg berjaya menggondol piala mlm tu utk bwk balek ke seremban...tp sang kenari ternyata mmg pasukan yg sgt berbisa sbb dpt 2 awards yg penting jgk aku kre yg mne helmi dpt keeper terbaek while abg badd(padahal tua 10 bln je dr aku) kesygan aku tu plak dpt player terbaek...yg nyata sang kenari mmg terbaek!!!!!!!!!

kedah dpt gol awl yg slalunya gol awl ni la yg akn motivatekn kedua2 pasukan...yg pastinya badd la yg kasik gol...finishing from shafiq jamal...mmg terbaek la dua2 org ni...meningkat naek each game...x lme pastu n9 plak masok gol...kesilapan pertahanan a bit and helmi pon x dpt nk tepis

abes 90 minit perlawanan keputusan still gak seri 1-1...so maenla dlm mse tambahan 30 minit tp still jgk seri...so terjadila penalti yg aku mmg x ske tgk...kedah menunjukkan tanda2 nk menang bla zaquan adha x dpt nk kasik gol...tp pastu fazliata@ustaz plak yg kasik spoil...then dua2 pasukan seri...abg helmi plak yg p amek penalti...oh abg helmi ku syg...awat la yg abg mie yeh p amek tatau?abg jaga gawang dah la...then sabree abu plak yg kasik spoil...maka n9 la yg menang

aku bkn nk salahkan sesiapa ye kat cni...aku ni die hard fan kenari tau...kenari tetap juara di hati kami semua...kenari cuma kalah sbb xde luck mse penalti iaitu lps tamat masa sbnr perlawanan...kenari mmg terbaek la...helmi pon terbaek sbb byk cubaan dr n9 dia dpt tepis...abg mie yeh mmg da best la!!!!


congratulation to:

  1. badd
  2. helmi
  3. faizal
  4. keon
  5. shafiq
  6. sabree
  7. fazliata
  8. thiru
  9. arul
  10. azmi
  11. fadly
  12. meen
  13. wan zaim
  14. aminudin
  15. coach AY
  16. semuanya la

all da best utk liga super ngan piala malaysia ok!!!!

i want it!!i want it!!

Hasil perahan otak Nliana pada 5:28 AM 0 insan berkata-kata
nk sgt tp xde sape pon nk bg...huhu...sgt sedey
i want it!!! i want it!!! i want it!!! (gaya mcm bdk2 yg nk sgt something tp x dpt)

im still cannot sleep yet

Hasil perahan otak Nliana pada 3:28 AM 0 insan berkata-kata
it is 3.30 am but i cant close my eyes yet...huhu...dis due to da last evening where i just slept all da day bcz of im not well but just a bit, not very serious...bkn ape last nite i slept without pakai blanket pon...and to be frank,i cant stand coldness ok!!!!teringat my x-bf dlu ckp..."awk tu sejok pon x tahan, ade ati nk p hanimun kat obersea tyme winter"....haha...ces!!!!sggh x bertamadun kata2 tu wahai incik x-bf ku...





at dis moment, tgh siapkan report entrepreneurship...just a lil bit je reportnye...x byk pon...ble tgk jam td tbe2 teringat kat along...mse migrin aritu along da mrh...xdela mrh sgt just advice je...along suh jge mkn,tdo and rest...tp aku x ikot pon advice along tu at dis moment...sorry dear...huhu





some of along pnye msg:

  • xnk mkn xpe...make sure u sleep early...along xnk n xske yana sakit
  • along pon xnk yana sakit2
yg ni jela ok...nme pon some of along pnye msg kn


thnx a lot along sbb concern kat bdk kecik yg sorang ni

keje gile!!!!

Hasil perahan otak Nliana pada 1:39 AM 0 insan berkata-kata
ini mmg keje yg sgt gile...exam is coming around and plg terdekat test survival model ari selasa ni...then aku ade byk sgt keje spt berikut:

  • asaimen vba due 16hb
  • report hs due 15hb
  • report ent
tp bley plak aku ngan rilek2nye tuka layout baru for my blog...gile sewel budak ni...omg!!!!!

and rite now my body feels gatal2 everywhere...ni sume sbb air xdela semlm...aku ni alergik sket klo bab2 air ni...konon bdn org kaya la sbb xley nk kne sebarangan air tau...tmbh2 la air tu bru je nk kua dr tank...ampun la...bdn aku mmg x tahan ok...huhu...x paham la npe...dlu mse kecik2 bley je berkubang kat dlm bendang ngan selut n lumpur yg byk tu...dush!!!!!!

baru je td

Hasil perahan otak Nliana pada 12:37 AM 0 insan berkata-kata
salam...idk wat hapen to my blog ni...xley nk tuka2 kaler tulisan, size dia and mcm2 lg la...just tggl bold ngan italic je...huh...wat da???


td ntah cmne tergatal tgn nk kol cik m...aku pon kol la num celcom dia...skali ade pompuan angkat..."da num u've dialled is not reachable bla bla bla"...pas2 aku pon terpk gak la nk kol num maxis dia yg dia ckp da xley nk gne tu...then kol la...ade org angkat...cik m la yg angkat...just ckp few things je sbb i tot dat dia pon cm mls je nk ckp ngan aku...nmpk sgt la ketidakexcited dia tu...ape pnye word la yg aku gne ni...then aku mls nk question dia byk2 sbb aku tau yg dia x mgkn akan jwb sume soalan aku...hurm...da xde kemesraan di sebalik suaramu itu cik m...sbnrnye suara tu yg plg aku nk denga skali...tp ble dh denga,suara tu la jgk yg buat aku merana,kecewa,saket ati,bingung dll yg sewaktu dgnnya


along...hurm...i noe dat aku da byk sshkn along...maaf along...yana xde niat pon nk sshkn along...cme along je yg rapat ngan yana skng ni...rse cm ilang all da tense yg ade ble msg along or ble denga suara along...maafkan yana along...da try not to msg along all da time but hurm...idk


besfrend aku...semlm mcm mne ntah aku termimpi dia...shit!!!!npe mesti dia muncul dlm mimpi aku..."aku tidak sudi melihat dia lg,walau dlm mimpi pn tidak ku ingini"...absolutely yes!!!mimpi tu ade 2 situations...1st situation,aku x ingat kt mne tp yg penting rmi org sgt kt tmpt tu...aku tgh sembang2 ngan cik diela then ternmpk dia...i bet yg dia x nmpk aku sbb org rmi kn...then dia bkk dia pnye spek with mke yg terkejoootttttt sgt ble nmpk aku...2nd situation, kat tmpt mkn...nmpk dia ngan sorang pompuan...skali pandang rpenya awek lme dia...nmpk cm bahagia sgt tp setahu aku la,awek dia da ade pakwe len n aku penah tgk mke pakwe baru dia...nmpk sgt mimpi tu tipu tp mgkn jugak mimpi tu nk sampaikan yg besfrnd aku tu tgh hangat bercinta ngan awek bru dia smpi dia da lupakan kwn dia yg sorang ni...hurm

Saturday, April 10, 2010

my bestfriend

Hasil perahan otak Nliana pada 5:20 PM 0 insan berkata-kata
yg ni plak entri pasal bestfriend aku tu....hurm...bestfriend la sgt...


aku pon tatau nk ckp pe...tbe2 je dia menghilangkn diri dr aku...senyap mcm tu je...mcm yg dia wat 3 thn yg lps...ape sbbnye aku pon tatau...mgkn sbb au slalu bebankn dia ngan mslh aku kot...tp dia jgk yg ckp,if ade anything just story je kat dia...


aku ngan dia ni xdela baek sgt mse skolah dlu...x penah 1 kelas pon...start baek mse aku tamhidi 2nd sem dlu...xdela baek sgt cme agak rapat la jugak...then, terjadila 1 peristiwa yg menyebabkn aku ngan dia lost contact mcm tu je...mmg xde cntc lgsg dlm 2 thn cmtu gak la...then dia dpt carik aku kat fb bln 8 taun lps... mcm x pecaye pon ade...sedih ble dgr dia ckp yg im the best person yg dia penah jmpe...tatau la just nk amek ati aku ke btl2 kn...rpe2nye dia da clash ngan awek dia sbb awek dia da jmpe laki laen...hurm....bia la tu...mslh peribadi dia...then sejak bln 2 mcm tu la kot yg dia start wat tatau semula kat aku...aku senirik pon tatau sbb pe...mgkn sbb dia bz tgh prktikl skng ni tp aku tgk kat fb dia bley je dia melayan org len...klo aku,jgn arap la...klo aku ym pon dia xkn reply...hurm...aku pon x paham sebenarnya...


x kesahla if dia ade awek laen ke skng ni...pedulik hape aku...awek, awek la weh...tp aku tetap kwn kau kn?aku paham la ble org ade awek ni cmne tp xkn smpi lupa kt kwn kot dude...ble awek ko da blah, tau plak ko carik aku kn...kau ingat aku ni ape?2nd choice pnye brg ke ble brg 1st choice ko xde?


seyes kali ni aku mmg xkn dpt nk maafkan kau lg smpi ble2...ckp2 la dua kali kau wat aku cmni...lps ni mmg xde la tmpt utk kwn yg mcm kau ni...kau ni mmg xley nk dianggap sbgai kwn kau tau x...utk kali ke bpe pon aku tatau tp yg penting aku nk ckp gak yg I HATE U MAN!!!!!!REALLY HATE U....tlg blah dr idop aku and plis dun come back again

along ku sayang

Hasil perahan otak Nliana pada 5:11 PM 0 insan berkata-kata
kali ni plak nk cite pasal along...along ku sayang...hehe...nk letak pic dia tp xnk la...nnti dia marah plak


sori la along...yana slalu sshkn along...ari2 mesti along kne layan yana...mesti kne msg...minx maap la sgt2...along pon tau kn yana mne de spe2 nk melayan kerenah bdk kecik yg sorang ni


along baek sgt ngan yana...thnx a lot dear...yana syg along tau...thnx sbb slalu ade utk yana...thnx 4 everything!!!!!!!!!


arini last day along wat praktikal...cian dia...hehe...slalu cite mcm2 kat aku psl keje dia...sabar jela along...tu bru praktikal...bkn kje btl2 lagik kn...


ntahla...nk cite pe lg tah...klo cte lebey2 nnti along marah plak...hehe...

yana sayang along tau!!!!!!!

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review