Monday, April 12, 2010

baru je td

Hasil perahan otak Nliana pada 12:37 AM
salam...idk wat hapen to my blog ni...xley nk tuka2 kaler tulisan, size dia and mcm2 lg la...just tggl bold ngan italic je...huh...wat da???


td ntah cmne tergatal tgn nk kol cik m...aku pon kol la num celcom dia...skali ade pompuan angkat..."da num u've dialled is not reachable bla bla bla"...pas2 aku pon terpk gak la nk kol num maxis dia yg dia ckp da xley nk gne tu...then kol la...ade org angkat...cik m la yg angkat...just ckp few things je sbb i tot dat dia pon cm mls je nk ckp ngan aku...nmpk sgt la ketidakexcited dia tu...ape pnye word la yg aku gne ni...then aku mls nk question dia byk2 sbb aku tau yg dia x mgkn akan jwb sume soalan aku...hurm...da xde kemesraan di sebalik suaramu itu cik m...sbnrnye suara tu yg plg aku nk denga skali...tp ble dh denga,suara tu la jgk yg buat aku merana,kecewa,saket ati,bingung dll yg sewaktu dgnnya


along...hurm...i noe dat aku da byk sshkn along...maaf along...yana xde niat pon nk sshkn along...cme along je yg rapat ngan yana skng ni...rse cm ilang all da tense yg ade ble msg along or ble denga suara along...maafkan yana along...da try not to msg along all da time but hurm...idk


besfrend aku...semlm mcm mne ntah aku termimpi dia...shit!!!!npe mesti dia muncul dlm mimpi aku..."aku tidak sudi melihat dia lg,walau dlm mimpi pn tidak ku ingini"...absolutely yes!!!mimpi tu ade 2 situations...1st situation,aku x ingat kt mne tp yg penting rmi org sgt kt tmpt tu...aku tgh sembang2 ngan cik diela then ternmpk dia...i bet yg dia x nmpk aku sbb org rmi kn...then dia bkk dia pnye spek with mke yg terkejoootttttt sgt ble nmpk aku...2nd situation, kat tmpt mkn...nmpk dia ngan sorang pompuan...skali pandang rpenya awek lme dia...nmpk cm bahagia sgt tp setahu aku la,awek dia da ade pakwe len n aku penah tgk mke pakwe baru dia...nmpk sgt mimpi tu tipu tp mgkn jugak mimpi tu nk sampaikan yg besfrnd aku tu tgh hangat bercinta ngan awek bru dia smpi dia da lupakan kwn dia yg sorang ni...hurm

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review