Monday, April 12, 2010

final piala FA...kedah vs n9

Hasil perahan otak Nliana pada 5:32 AM
cte psl ni sbnrnye da lme aku taip cme terperap je dlm draft...hehe...ni bru rse nk publish even da lme berlalu tp pedulik hape aku...blog aku

nsb mmg x menyebelahi sang kenari sbb si rusa yg berjaya menggondol piala mlm tu utk bwk balek ke seremban...tp sang kenari ternyata mmg pasukan yg sgt berbisa sbb dpt 2 awards yg penting jgk aku kre yg mne helmi dpt keeper terbaek while abg badd(padahal tua 10 bln je dr aku) kesygan aku tu plak dpt player terbaek...yg nyata sang kenari mmg terbaek!!!!!!!!!

kedah dpt gol awl yg slalunya gol awl ni la yg akn motivatekn kedua2 pasukan...yg pastinya badd la yg kasik gol...finishing from shafiq jamal...mmg terbaek la dua2 org ni...meningkat naek each game...x lme pastu n9 plak masok gol...kesilapan pertahanan a bit and helmi pon x dpt nk tepis

abes 90 minit perlawanan keputusan still gak seri 1-1...so maenla dlm mse tambahan 30 minit tp still jgk seri...so terjadila penalti yg aku mmg x ske tgk...kedah menunjukkan tanda2 nk menang bla zaquan adha x dpt nk kasik gol...tp pastu fazliata@ustaz plak yg kasik spoil...then dua2 pasukan seri...abg helmi plak yg p amek penalti...oh abg helmi ku syg...awat la yg abg mie yeh p amek tatau?abg jaga gawang dah la...then sabree abu plak yg kasik spoil...maka n9 la yg menang

aku bkn nk salahkan sesiapa ye kat cni...aku ni die hard fan kenari tau...kenari tetap juara di hati kami semua...kenari cuma kalah sbb xde luck mse penalti iaitu lps tamat masa sbnr perlawanan...kenari mmg terbaek la...helmi pon terbaek sbb byk cubaan dr n9 dia dpt tepis...abg mie yeh mmg da best la!!!!


congratulation to:

  1. badd
  2. helmi
  3. faizal
  4. keon
  5. shafiq
  6. sabree
  7. fazliata
  8. thiru
  9. arul
  10. azmi
  11. fadly
  12. meen
  13. wan zaim
  14. aminudin
  15. coach AY
  16. semuanya la

all da best utk liga super ngan piala malaysia ok!!!!

1 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review