Saturday, April 10, 2010

my bestfriend

Hasil perahan otak Nliana pada 5:20 PM
yg ni plak entri pasal bestfriend aku tu....hurm...bestfriend la sgt...


aku pon tatau nk ckp pe...tbe2 je dia menghilangkn diri dr aku...senyap mcm tu je...mcm yg dia wat 3 thn yg lps...ape sbbnye aku pon tatau...mgkn sbb au slalu bebankn dia ngan mslh aku kot...tp dia jgk yg ckp,if ade anything just story je kat dia...


aku ngan dia ni xdela baek sgt mse skolah dlu...x penah 1 kelas pon...start baek mse aku tamhidi 2nd sem dlu...xdela baek sgt cme agak rapat la jugak...then, terjadila 1 peristiwa yg menyebabkn aku ngan dia lost contact mcm tu je...mmg xde cntc lgsg dlm 2 thn cmtu gak la...then dia dpt carik aku kat fb bln 8 taun lps... mcm x pecaye pon ade...sedih ble dgr dia ckp yg im the best person yg dia penah jmpe...tatau la just nk amek ati aku ke btl2 kn...rpe2nye dia da clash ngan awek dia sbb awek dia da jmpe laki laen...hurm....bia la tu...mslh peribadi dia...then sejak bln 2 mcm tu la kot yg dia start wat tatau semula kat aku...aku senirik pon tatau sbb pe...mgkn sbb dia bz tgh prktikl skng ni tp aku tgk kat fb dia bley je dia melayan org len...klo aku,jgn arap la...klo aku ym pon dia xkn reply...hurm...aku pon x paham sebenarnya...


x kesahla if dia ade awek laen ke skng ni...pedulik hape aku...awek, awek la weh...tp aku tetap kwn kau kn?aku paham la ble org ade awek ni cmne tp xkn smpi lupa kt kwn kot dude...ble awek ko da blah, tau plak ko carik aku kn...kau ingat aku ni ape?2nd choice pnye brg ke ble brg 1st choice ko xde?


seyes kali ni aku mmg xkn dpt nk maafkan kau lg smpi ble2...ckp2 la dua kali kau wat aku cmni...lps ni mmg xde la tmpt utk kwn yg mcm kau ni...kau ni mmg xley nk dianggap sbgai kwn kau tau x...utk kali ke bpe pon aku tatau tp yg penting aku nk ckp gak yg I HATE U MAN!!!!!!REALLY HATE U....tlg blah dr idop aku and plis dun come back again

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review