Tuesday, April 20, 2010

update: 1st paper

Hasil perahan otak Nliana pada 5:16 AM
MyEm0.Com




dah berjaya menghabiskan 1 paper arini...soalan sme je mcm dlm tutorial cme ade la yg aku x bpe nk ingat but a think dat i did it quite well...hopefully can get A or A-...amin




pg sblm xm tu, perut tbe2 saket...saket sgt2 mse tgh iron baju...gilo nangeh aku td smbl iron baju...x tahan sgt saket...mne x nya, x penah2 jadik sblm ni...MyEm0.Com





after dh mkn tu ok la sket...ble msok dlm stadium plak, 1 hal lg muncul...tgh best2 mengira tbe2 calculator aku wat hal...penutup blakang tu longgar and dh jadik nyawa2 ikan pastu padam trus...MyEm0.Com...mmg tersentak gak la...lastly aku minx tlg pengawas xm tu pinjam ana pnye calculator...thnx eh ana...MyEm0.Com






pastu dekat sejam lg nk abeh mse, saket perut aku tadik dtg balek...x tertahan rsenya...rse nk pengsan sume ade...nseb baek aku bawak air...x penah2 aku msok xm bawak air tp sbb saket pnye pasal kn...x pasal2 kang pengsan lak aku...





dh abesh xm tu aku msg along gtau yg saket balek...tp sblm tu kol mak dlu...pg td xnk kol sbb xnk la mak risau...then along reply bpe msg je pastu x reply dh...tbe2 je aku rse sayu semcm...sedey smpi nk kua air mata tp tahan la xkn tbe2 nk nangeh dpn mmbe kot






sejak kenal along...aku rse cm aku ni dh laen sgt...jd semcm budak kecik yg sentiasa nk kn perhatian...ble along xde ke, lmbt reply msg ke...mula la air mata ni nk kua...MyEm0.Com...mcm td...laju je dia kua pdhl bkn ade org pukul aku ke ape ke cme along x reply msg je...hurm...x faham la aku npe aku jd cmni...along, maaf sbb slalu sshkn along...syg alongMyEm0.Com

7 insan berkata-kata:

Mardhiyyah Ridzuan said...

budak kecik!!!!
ape sayang2 ni....mane peginye sayang aku????muahahhaha.....
g0ctha!!!!!!

Noor Liana Johari said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaa
tak buley ka nk syg2?
ko pon aku syg gak ape
haha
btw...nme mardiana tu cm sedap je
aku choppppp letak nme anak aku
wakakakaka

Mardhiyyah Ridzuan said...

uikkk...
xdak nama laen da ka???
ahahaha...amek2...
name tuh klasik..ahahah...
mcm name aku ar.....*wink*

Noor Liana Johari said...

haha...maceh2
klasik nasional eh
hellllllllllllloooooooooooooooo
my name is also included ok?

Mardhiyyah Ridzuan said...

hak...hak....
setakat ana kat belakang jeee...
muahahha....part aku agy panjang wehhh....

Noor Liana Johari said...

nme tu ade 8 huruf ok
so kte bahagi sorang dpt 4
ngeh3

Mardhiyyah Ridzuan said...

ahahha...amik2...
susah t0l ngan dak kecik ni...ahhaha...
uit...between, padam ar bl0g lame aku tuh....MARDHIYYAH USIM..
adeiii

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review