Wednesday, May 19, 2010

Hasil perahan otak Nliana pada 4:19 AM
salam...post kali ne sgt hangen satu badan...hangen yg tersangat kat cik m..bley dia x approve aku pnye friend request kat fb padahal dia on9 je semlm...siap bley mengomen2 kat wall seseorg...huhu...aku cite bnde ne kat abg aidil...ape lg...hangen la abg aku tu...puas kne marah gak r td...aku bknnye ape...cuma terkilan sbb dia wat cmtu...aku pon kwn dia gak pe...kali ne mmg aku nekad...aku akan tggu dia balek cuti skolah ne...then aku akan tggu dia msg aku...tp klo xde gak msg dr dia...mmg smpi bila2 aku x akan contact ngan dia lagi...yg plg x tahan, adiah besday dia aku dh bli...cmne nk bg aku xtau la...klo x jmpe dia, alamatnya dok dlm kotak la smpi bila2...td dh ber ym sakan ngan inn cite psl ne...mgkn jugak allah tu nk tunjuk yg kami ne mmg xde jodoh kot...berdasarkan segala mcm bnde yg dh jadik sebelum ne...mgkn aku jugak ptt terima hakikat yg aku ne x ditakdirkan utk dia...mgkn jugak aku patut let him go je...biarlah dia dengan dunia dia...aku dengan dunia aku...cinta aku pd dia dh xde...walaupun dia cinta pertama aku...aku harus sedar yg cinta pertama x akan kekal selamanya...aku xnk jadik mcm dani dlm cite adamaya tu...aku harus belajar utk terima hakikat walaupun hakikat itu terlalu pahit utk dikenang...aku x mau jadik hamba cinta...cinta sejati aku mgkn belum aku temui tapi itu bukanlah penghalang utk aku teruskan hidup aku...aku bahagia di samping org2 yg aku syg...famili aku, kwn2 aku, along, abg aidil



td jugak sharil a.k.a bf 1st aku suh aku msg dia...ne sume gara2 adik aku tu la...tp aku msg gak la dah org minx kan...xkan nk hampakan org plak...walaupun dia bf 1st aku tp dia bukanlah cinta 1st aku...aku clash ngan dia sbb aku xley nk syg and cinta dia mcm yg dia wat kat aku...perasaan sendiri xley nk tipu kan...nk dekat 4 tahun x contact...bru tau yg dia hampir2 nk bertunang tp x jadik sbb awek dia wat hal...mgkn kami akan berkawan semula...i think so...tp utk bercinta semula...i dont think so..."awak tu terlalu baek utk sy...sy rse mcm sy x layak utk awak...awak bley dpt pompuan laen yg lebey baek dr sy...sy bley jadik kwn awak semula tp sy x mgkn akan bercinta semula ngan awak..."

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review