Sunday, June 6, 2010

campo2

Hasil perahan otak Nliana pada 6:44 PM
Salam
Ada semangat nak update tapi tatau pulak nak story mende kali ne
Adei la


Dah sebulan cuti
Tapi proposal aku langsung x bergerak
Gila punya malas aku nak buat
Bahan dah carik tapi aku sangat tak rajen nak start
Dah la cuti tinggal lagi sebulan je ne
Next week nak balek nilai seminggu
Nak jumpa dengan prof
Penat kot nak tunggu dia reply mesej dengan email
Kira nak balek ne pon aku dengan na maen redah je
Prof ade ke takde ke nanti tatau la
Hopefully in a week time
Boleh la nak siapkan proposal aku tu
Amin



Along ne mana entah
Tak dengar khabar berita pon
Online pon dah jarang sekarang ne
Mesej lagi la tak
Uhuhuhuhu
Sangat rindu dekat along
Aku tau along mungkin tengah buzy
He has his own life kan
Who am I to disturb right?
I does not have right to demand a lot
Hopefully he will manage to find a job
Sebab along pon tengah struggle carik keje kan
"You have to work hard dear...Don't give up...I know you can...I believe in you dear"

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review