Sunday, August 22, 2010

rindu

Hasil perahan otak Nliana pada 4:38 PM 0 insan berkata-kata

"Can't help but think of the times I've had with you...Pictures and some memories will have to help me through"

Avenged Sevenfold- Dear God
.
.
.
.
.
.
.
.
.

saat ne..?tga rindu gle kat incik bear...miss every moment with him...tak kira la moment sms ke, moment call ke, momemt ym ke, moment dating ke(emmm...cm x appropriate je word ne)...yang penting, rindu gle kat dia

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

bila teringat je, mesti aku akan bukak fb dia(bila aku on9 la)...abeh sume gamba dalam fb dia aku terjah...macam gila kan budak kecik ne..klo x on9, aku bukak nset moto v3 kesayangan aku ne...pastu aku baca sume msg dia...dari 121 msg yang ade dlm inbox aku, cuma 7 msg je bukan msg dia...sume aku simpan...syg nk buang...klo tak pon, aku baca balek segala benda yang aku chatting ngan dia tak kira la kat fb atau pon ym...aku save tu, jangan memaen..!!tu jela pengubat rindu aku...nak demand lelebey, aku sedar aku ne sape...(sambil menitiskan air mata)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dear, i miss every single moment with you


Thursday, August 19, 2010

i am so tired

Hasil perahan otak Nliana pada 12:56 AM 0 insan berkata-kata
what a day today
damn tired..!!
pepagi lagi perut ne buat hal
sampai dah tak larat nak nanges, tahan saket punya pasal
masa mula2 jadik 5 tahun lepas tade la aku rasa saket sampai macam ne
ym dengan kak inn pagi tadi
dia dah marah2 aku sebab tak g klinik...huhu
aku bukannya tanak g klinik tapi aku takut nak jumpa dr
that's the worst thing ever in my life, DOCTOR..!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dekat kampus, boleh pulak sandal aku jahanam
mula2 sebelah tapi masa nak balek sebelah lagi pulak buat hal
naseb baek ada gam, boleh la tahan sampai balek hostel
masuk kali ne, dah 2 pasang sandal aku jahanam
betapa ganasnya la owner dia kan
FYI, aku memang ganas pon
sangat tak sopan
sebab tu tade laki yang pandang aku pon
klo ada, mungkin sebelah mata je kot aku rasa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

sampai je bilik tadi, aku terus tido lepas solat
set alarm kul 5.30 sebab dah janji dengan budak2 ne nak g McD
tapi disebabkan aku memang dah tak larat
aku tak sedar langsung bunyi alarm, bunyi mesej dengan bunyi call masuk
last2 diorang g tanpa aku
seriously, aku memang dah tak larat nak bangun
sori ye akak besday girl..!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

harini tak g pon kelas halaqah
mintak maaf ustazah yang baek, lagi cantik
tak larat nak bangun
tadi pon terpaksa gagahkan diri g amek makanan kat budak2 ne
tak pernah aku rasa penat yang teramat sangat sampai macam ne
aku dah rasa nak balek rumah je sekarang ne
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tuhan, aku mohon diberikan kekuatan untuk aku teruskan kehidupan aku

.
.
.
.
.
CNB, i miss you dear

Wednesday, August 18, 2010

.............

Hasil perahan otak Nliana pada 3:41 AM 0 insan berkata-kata
To someone named T.A. bin T.A

I miss you...a lot...!!!

Monday, August 9, 2010

ai benci u sgt2!!!!!!!

Hasil perahan otak Nliana pada 1:35 AM 0 insan berkata-kata
tetiba je ai ade mud nk update blog
seyesly speaking, ai benci u sgt2
klo dlu ai benci kat amat
tp ai benci u sgt2, lebey dr ai benci amat
ai ingat amat kejam, tp rpenya u lg kejam
ai buley maafkan amat, tp ai ta buley maafkan u
sbb at least amat x buat mcm yg u buat

u ingat u dh ckop bagus ke?
u ingat u dh ckop perfect ke?
u ingat u dh ade everything?
u ingat u yg the best in the world ke?

u pon ade kekurangan jgk la
u patot sedar kekurangan u
jgn hanya nk mencarik kekurangan org
sedarlah dr lamunan

ai dh xnk tau ape2 lg psl u
ai xkn buley maafkan u smpi ble2
smge 1 ari nnti u akan sedar
klo u nk sedar la

suatu mse dlu

Hasil perahan otak Nliana pada 12:26 AM 0 insan berkata-kata
terimbas kembali saat pertama kali mengenali awak
awak 'buzz' kte dlu kat ym
mse tu awak letak gmba mse rambut awak yang mcm sarang tebuan tu...hehe
mse tu kte ym kejap je, x lme
lme jgk awak x on9
kte slalu je tggu awak on9
kadang2 tu kecewa jgk ble awak x on9
mse awak dh start praktikal
awak dh rajen ym ngan kte
dr kte x slalu ym, smpi tiap2 mlm kte ym
lps tu, entah mcm mne awak bg fon num awak
awak ckp, klo ade pape msg je
dr kte x rajen sms, smpi tiap2 mlm kte sms
mse tu kte pon terfikir
kan best klo awak jd pasangan idop kte
tp mengenangkan yg kte masih lg ade 'dia'
kte biarkan angan2 kte mcm tu je
awak baek sgt dengan kte
smpikan kte rse xnk kehilangan awak
kte rse idop kte x lengkap ble awak xde
kte selesa sgt ble ngan awak
kte hepi sgt ble ngan awak
ble ngan awak, kte boley jd diri kte yg sebenarnya
kte pon xtau npe
tp kte sedar spe kte
kte tau yg awak bkn hak milik kte
rmi lg yg syg awak kn
mgkn kte x memberi ape2 mkne pon pd awak
tp kte nk awak tau
kte syg awak sgt2
kte xnk kehilangan awak
kte nk awak slalu ngan kte

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review