Thursday, August 19, 2010

i am so tired

Hasil perahan otak Nliana pada 12:56 AM
what a day today
damn tired..!!
pepagi lagi perut ne buat hal
sampai dah tak larat nak nanges, tahan saket punya pasal
masa mula2 jadik 5 tahun lepas tade la aku rasa saket sampai macam ne
ym dengan kak inn pagi tadi
dia dah marah2 aku sebab tak g klinik...huhu
aku bukannya tanak g klinik tapi aku takut nak jumpa dr
that's the worst thing ever in my life, DOCTOR..!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dekat kampus, boleh pulak sandal aku jahanam
mula2 sebelah tapi masa nak balek sebelah lagi pulak buat hal
naseb baek ada gam, boleh la tahan sampai balek hostel
masuk kali ne, dah 2 pasang sandal aku jahanam
betapa ganasnya la owner dia kan
FYI, aku memang ganas pon
sangat tak sopan
sebab tu tade laki yang pandang aku pon
klo ada, mungkin sebelah mata je kot aku rasa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

sampai je bilik tadi, aku terus tido lepas solat
set alarm kul 5.30 sebab dah janji dengan budak2 ne nak g McD
tapi disebabkan aku memang dah tak larat
aku tak sedar langsung bunyi alarm, bunyi mesej dengan bunyi call masuk
last2 diorang g tanpa aku
seriously, aku memang dah tak larat nak bangun
sori ye akak besday girl..!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

harini tak g pon kelas halaqah
mintak maaf ustazah yang baek, lagi cantik
tak larat nak bangun
tadi pon terpaksa gagahkan diri g amek makanan kat budak2 ne
tak pernah aku rasa penat yang teramat sangat sampai macam ne
aku dah rasa nak balek rumah je sekarang ne
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tuhan, aku mohon diberikan kekuatan untuk aku teruskan kehidupan aku

.
.
.
.
.
CNB, i miss you dear

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review