Sunday, August 22, 2010

rindu

Hasil perahan otak Nliana pada 4:38 PM

"Can't help but think of the times I've had with you...Pictures and some memories will have to help me through"

Avenged Sevenfold- Dear God
.
.
.
.
.
.
.
.
.

saat ne..?tga rindu gle kat incik bear...miss every moment with him...tak kira la moment sms ke, moment call ke, momemt ym ke, moment dating ke(emmm...cm x appropriate je word ne)...yang penting, rindu gle kat dia

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

bila teringat je, mesti aku akan bukak fb dia(bila aku on9 la)...abeh sume gamba dalam fb dia aku terjah...macam gila kan budak kecik ne..klo x on9, aku bukak nset moto v3 kesayangan aku ne...pastu aku baca sume msg dia...dari 121 msg yang ade dlm inbox aku, cuma 7 msg je bukan msg dia...sume aku simpan...syg nk buang...klo tak pon, aku baca balek segala benda yang aku chatting ngan dia tak kira la kat fb atau pon ym...aku save tu, jangan memaen..!!tu jela pengubat rindu aku...nak demand lelebey, aku sedar aku ne sape...(sambil menitiskan air mata)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dear, i miss every single moment with you


0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review