Saturday, September 25, 2010

mood?

Hasil perahan otak Nliana pada 7:44 AM
Assalamualaikum...Selamat pagi!!!

Arini dah 25 september 2010
Thesis kena submit 15 oktober 2010
Dalam hati bukan ada taman lagi dah tapi cuakssss yang teramat sangat dah ne
Sebabnya data untuk gross premium x dapat lagi
Agak2 klo x sempat nak dapatkan
Bley x nak bodek prof x yah buat 1 objective of the study
Hehe
Skali kena ceramah free je nnti
Wahai agent2 sekalian, cepat la send quotation kat aku
Desperate sangat dah ne



Tempat LI still x dapat lagi
PNB jela yang dah reply
Tu pon REJECTED...T_T
Macam nak apply yang baru
Ada la tanya kat 1 company ne
Tengah tunggu dia shortlist untuk panggil interview
Yang ne pon cuakssss gak
X penah2 g interview
Hopefully lepas la
Elaun pon masyuk gak
RM650 per month
Sape x nak kan
BTW, pe salahnya jadik mata duitan skali skala kan
Yang penting duit dapat, experience pon dapat

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review