Monday, September 27, 2010

update for today

Hasil perahan otak Nliana pada 3:16 AM
Salam sume readers...Mcm byk lak kan readers blog BK ne...Mata BK still lg segar bugar mcm lps minum nescafe je...Padahal BK mne ley minum nescafe sebab klo minum esoknye musti pengsan ngan bestnya...





Baru je pas study subjek AM sebab esok ade test...Berkerut2 gak la nak paham kan sbb BK byk memaen dlm kelas...So, ade masa ne update la sket blog BK ne kn...Usha2 punya usha kat label tu ade la label "lelaki itu" yang mne BK dedicate khas utk mamat cikgu suatu masa dulu...Ingatkan BK dah delete sume post berkaitan mamat cikgu, rupanya x...So, dengan sekali klik maka abeslah sume post pasal mamat cikgu...Babai!!!!





Sekarang ne tengah pikir macam mana nak abeskan makanan yang berlambak depan mata...Ada nasik, soto, spaghetti ngan sate...Cik rumet BK la ne...Tadi umah dia wat open house so dia pon bawak la kat BK dan kawan2...Masa tengah study tadi BK dah abeskan 2 slices of cake...Nampaknya esok BK kena puasa la...Hehe...Tapi ok jugak sbb BK boley gain weight balek...Dalam masa 3 bulan ne, berat BK dah turun banyak gara2 demam 2 minggu dan jugak puasa...Nak beli baju raya pon susah tau aritu...Kena beli yg saiz SS plus with cutting...klo x, memang terlebey muat la....




Ok la...BK nak sambung makan...Hehe...Daaaaaaaaaaaaaa

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review