Friday, October 22, 2010

hari ini dalam sejarah

Hasil perahan otak Nliana pada 3:53 AM
Kemalasan melanda nak update blog
Lagipon minggu ne ai sangat bz la jugak kan
Last Tuesday ada presentation honours seminar-individual okeyhh
I can conclude that my presentation skills are better than before-tapi tatau la audience semua tu rasa cmne kan
No more takot2 dah nak present sorang2
Setakat honours seminar boleh la kan
Sebab semuanya amek dari internet je
.
.
.
.
.
.
.
.
Ari Rabu, ai ngan kawan2 bertungkus-lumus nak siapkan take-home test untuk subjek Actuarial Planning and Control-Prof Sam yang terchenta
Beliau dah bagi lama dah pon
Kami memang suka buat kerja last minit-sangat tak baek okeyhhh
Balek je dari halaqah, semua orang terus je gather nak buat kerja sama2
Sebut pasal halaqah, that Wednesday was the last class with ustazah
OMG, I really love to menatap muka ustazah tu
Because I feel that ustazah tu sangat comel
Naseb baek ai pompuan-hak3, sorry...ting tong jap
.
.
.
.
.
.
.
.
.
We manage to stay up until 5 am
Tu pon tinggal 3 orang je yang berjaya menahan mata dari pejam-ai,shu and mariam
Yang lagi 4 orang dah selamat tido
Balek umah je ai terus salin semula cantik2 after subuh
Manage to finish at 8 am camtu la
Then I msg Encik saying that suroh kejut ai at 12 pm sebab dari semalam ai tak tido kan
But at 10 am baru boleh tido sebab budak2 ne time ai nak tido la baru nak msg
At 12.05 pm ai sedar ada call masok-number ofis
Tapi ai ignore je call tu sebab ai mengantuk yang amat
Itu pon my rumet kejut ai bangun at 1 pm
Gilak!!!!I only have 30 minutes untuk mandi, iron baju, solat and siap
Memang hari ini dalam sejarah betul la
Pecah rekod ai
Selalunya 30 minutes tu untuk ai siap2 bukan buat 4 things dalam masa yang sama
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Masa tengah tido tu ai mimpi Encik
Dia sedih dalam mimpi ai tu
Dia nanges dalam mimpi ai tu
Hurm...Hopefully dia ok
Ai dah la susahkan dia kejut ai
Tapi bila dia dah kejut, ai tak angkat phone pulak
Ampun Encik
.
.
.
.
.
.
.
.
Tatau la nape dia panggil ai Cik
Ai pon layankan jela so ai panggil dia Encik
Actually, ai sedih jugak dia panggil ai macam tu
Macam dia dah tak sudi nak panggil nama ai je
Huhu...:(
Miss every single moment with him
Bila lagi agaknya boleh jumpa dia

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review