Sunday, October 3, 2010

jangan g McD sensorang

Hasil perahan otak Nliana pada 7:32 PM
hello malaysia...hello bloggers...now i'm back...BK baru je g bayar bil berok yang sengaja ditunggakkan selama 2 bulan...FYI, BK memang tak berapa nak rajin berjalan2 sambil makan angin untuk bayar bil...no, no, no(tiru ayat driver bas BK jap)





BK g sensorang je pon bayar bil last saturday...sebab malas nak ajak budak2 ne...weekend kan...paham2 saje la...BK g dalam jam 11 lebih macam tu la sebab target nak beli McValue Lunch...after dah siap bayar bil, menapak la g McD...time tu orang tade pon...dah siap beli sume, nak blah la dari McD...masa kat luar, tetiba ada orang anta mesej so BK stop jap nak baca mesej...kebetulan pulak ada sorang crew McD ni baru balik dari deliver order...dia kat belakang BK so BK memang ignore jela dia...bukan sebab dia keje McD tapi sebab memang tak suka nak melayan strangers...bila BK nak gerak je tetiba terdengar la satu suara..."hye makwe"...BK dalam hati..."ni mesti mamat McD yang tadi tu"...then, BK pon blah camtu je...lantak kau la...tetibe terdengar lagi..."terima kasih ye sayang...bye sayang, sayang, sayang, sayang"...BK jalan buat tatau je...last2 bila dah tak dapat sambutan, dia pon terus blah masok dalam...






p/s: moral of the story...jangan g McD sensorang...nanti kena tekel ngan crew McD...ahahaha...peace!!

2 insan berkata-kata:

Mardhiyyah Ridzuan said...

yana, itu membuatkan aku lagi nak gi mcd!!!!!!!!!ahahahah...=P

Noor Liana Johari said...

ahahahaha...g la try luck...mamat tu ensem gak...ahahaha

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review