Saturday, October 9, 2010

kekaseh lama

Hasil perahan otak Nliana pada 3:38 PM
I bet sume orang mesti ade kekaseh lama except untuk yang 1st time bercinta and yang tak pernah berchenta la kan atau pon untuk yang berjaya mengekalkan chenta yang dibina bak taj mahal itu...chewahhhhhhh




Tetibe je kan post benda2 cmni...Semalam la ne, selongkar fail sijil tu sebab nak carik num i/c mak and ayah...nak kena isi ptptn yang nak tukar ke ujrah tu...tetibe je ternampak gamba kekaseh2 lame ai...banyak tu, jangan memaen...ahahahahaha...3 orang je pon...Sharil, Azhari a.k.a Amat ngan mamat cikgu tu...Elok je tiga2 keping gamba tu ade kat situ...Tak sangka lak ade kan...Ingatkan dah hilang





Tapi antara tiga2 gamba tu, gamba mamat cikgu dah selamat ai koyak and masok dalam tong sampah...Sebab antara tiga2 orang ne, ai paling terasa hati yang amat sangat kat dia...Dia memang chenta pertama ai tapi bukan kekaseh pertama ai...Tapi, ape yang dia buat sebelum ne memang ai tak boley nak terima...Maafkan ai mamat cikgu...My love is not for you anymore






Antara tiga2 orang ne, Amat la yang paling ai sayang sebenarnya...Tapi sayangnya, both of us far from each other and that is why our love doesn't last long...Ai tak salahkan dia dalam hal ne tapi from the start we should realize benda ne...Dah memang ditakdirkan antara kami tak ade jodoh kan...Semoga Amat bahagia ngan Eina...






Sharil...kekaseh pertama ai...Dia yang beria nak kan ai tapi sebenarnya ai tak ade perasaan pon kat dia...Ai cuba la tapi mana boleh nak tipu diri sendiri kan...At last, ai yang mintak putus...After that, dia pon dapat girl baru yang mana diorang ne dah nak tunang pon...Tapi, girl ne berubah hati lepas dia keje kat KL and jumpe orang baru...So, diorang putus...After 3 years baru ai jumpe balek dia...Dia ade cakap nak kawen ngan ai, nak masok minang ai...Ai tau yang dia memang beria tapi sejak dari dulu lagi kan ai memang tak ade ati pon kat dia...Maafkan ai Shah...You memang lelaki yang baek cuma you terlalu baek untuk ai...Ade lagi girl yang lebih layak untuk dapat you...






>>>>>>>>People say...We'll meet the wrong one before meeting the right one because when we meet the right one, we'll tend to appreciate that person more...I'm praying that I'll meet the right one, one day...I hope that person is 'him'...I don't want to lose 'him' like I lost the three of them before...I really love 'him'...I miss 'him' a lot...>>>>>>>>>>>>>>>>>>

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review