Monday, October 25, 2010

kenapakah?

Hasil perahan otak Nliana pada 5:08 AM



Lagu kat blog ne pon dah ai tukar
Sebab tadi stadi AM sambil tengok Lagenda Budak Setan (series)
Seyesly, cite ne memang buat air mata aku keluar
Tambah2 lagi dengan kata2 yang sangat menusuk kalbu
Cuma yang tak best sebab tade Lisa Surihani dengan Fazura-ai suka sangat lakonan diorang ne



Actually, ai sedeyh sebenarnya at this moment
Sebab ai tak faham
Kenapa dia perlu datang balek?
Tolong la jangan tunjuk any sign of him even dalam Facebook pon
Kenapa jugak dia perlu tulis status macam tu?
Dah la last week ai mimpi dia two days in a row
Kenapa perlu dia?
Tapi
Walau apa pon yang terjadi
Dia dah tade dalam hati ai




Right at this moment
I don't wanna even think about love
It doesn't give me happiness
It only gives me pain


0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review