Monday, October 18, 2010

tips2 nk cover nangeh

Hasil perahan otak Nliana pada 7:12 PM
Tips2 nak cover nangeh
Sume orang tau kot kan
Tapi nak gak post
Sebab baru je lepas nangeh
(tu pon bak bagitau kan...haishhhh)
Bila nangeh mesti mata merah kan
Hidung pon merah jugak
Pipi pon merah(ta yah pakai blusher dah...hehe)
So, bila orang tanya
"Weyh, ank nangeh ke?"
Yang ni jawapan standard yang ai salu bagi;
.
.
.
.
.
Ai : Ta nangeh pon la
Kawan ai : Tipu...mata merah tu ha
Ai : Haishhh...mataku pedih lorh...itu sebab kua air mata
.
.
.
.
.
Ai : Aku ngantuk yang amat...sampai kua air mata
Kawan ai : Ta caya ah...ko nangeh kan?
Ai : Ta caya suda...t ko tengok aku klo ngantuk...mesti kua air mata
.
.
.
.
.
Ai : Mato den masok habuk la...pedih gila siot
(Jawapan paling standard)
.
.
.
.
.
Jawapan yang paling best masa kat dalam bilik...Baru je tadi...Tiba2 ternangeh...Rumet tengah tengok cite...Punya nak cover tamau bagi dia tau ai nangeh...Ai pon berkata " Haishhh...Pedih la pulak mata ne...Awat tatau...Dah tiba2 rasa macam nak selesema"...Rumet ai pon ta berkata apa2 sebab dia pon salu nangeh dalam bilik...Keh3...Sori ye cik rumet...Terbocor rahsia




p/s: esok ade presentation...cuaksss yang amat...tatau la nak present ape...yang paling takot klo ade yang bantai tanya soalan yang ai ta prepare...harap sumenya baek belaka...amin

1 insan berkata-kata:

Mardhiyyah Ridzuan said...

nak s0alan!!!!!!!!!!!!!ahahaha....=P

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review