Friday, November 26, 2010

apa salah ai?

Hasil perahan otak Nliana pada 5:12 PM 4 insan berkata-kata
Emmmm
Baru je sekejap tadi ai on9 fb
Teringat nak tengok Encik punya fb
So, ai taip la nama dia kat search tu
Terkejut yang amat!!!Sebab nama dia tak keluar dalam senarai pon
Ai carik jugak sampai dapat
Then, ini hasilnya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
People who aren't friends with ******* see only some of his profile information. If you know ******* personally, send him a message.





[Seriously, ai tak faham kenapa dia mesti remove or block ai dari friendlist dia...Apa pulak salah ai kami ne?Dia tak tau ke yang miss dia sangat2...Dah 4 bulan kot ai tak jumpa dia...Mesej memang boleh kira la...Kol apatah lagi, memamg tak langsung...Aritu dia ajak keluar...Ai memang happy gila la at that time tapi lastly tak jadi...Kecewa jugak la ai tapi mengenangkan yang ai akan menghabiskan masa 5 bulan praktikal kat Kelana Jaya, ai pujuk hati ai bersabar...Tapi sekarang ne tak tau la macam mana...Along, miss u so much]






Di saat entri ne ditaip, ai tengah sakit yang amat...Ai tido dari pukul 8 lebih tadi...Badan panas...Sekarang ne tak tau la nak cakap macam mana...Rasa macam lenguh semacam je badan ne...Hurmmmm...Dah la next week paper ai straight je...Oh Tuhan, tabahkanlah hati ai dalam mengharungi sisa2 hidup ai



First GIVEAWAY Novel

Hasil perahan otak Nliana pada 5:11 AM 0 insan berkata-kata
Godek2 blog orang so ai jumpa dengan GA yang paling simple skali...Tade banner and whatsoever suma perlu buat entry pasal GA ne je...Mr Gidan-owner blog ne buat GA untuk promote blog beliau...Ada banyak novel jugak dalam blog beliau...Beliau ade jugak jual barang2 laen kat dalam blog tu...Check it out!!!




Syarat-syaratnya:

1. WAJIB jadi follower belog ini.
2. LINK kan belog ini di bloglist korang.
3. Buat SATU entri tentang belog ini dan linkkan di sini.


Hadiahnya adalah salah sebuah novel yang ada di belog ini (mengikut pilihan pemenang terpilih) Dan kalau sambutan GA ini hangat...akan ditambahkan lagi hadiahnya...Oleh itu jom reramai join GA Novel.

Mula pada 29 Oktober hingga 31 Disember 2010







Ai memang kaki novel cuma lately ne je dah jarang beli novel...Dulu stop kejap sebab ex-bf ai tak bagi ai baca novel tapi bila pikir balek kan macam la ai guna duit dia nak beli novel2 tu...So, lantak la ai nak baca pon kan...Hehe




TOPUP PERCUMA, OLE-OLE Sarawak & Hadiah Misteri

Hasil perahan otak Nliana pada 3:47 AM 0 insan berkata-kata
Sambungan entri sebelum ne






Syarat2 penyertaan:



1.COPY gambar diatas, pastu tepekkan atau PASTE di blog seksi u all berserta dengan inti2 pertandingan ni. mudah je kan?
2. kena la jadi body guard@follower oh!Sern lu brader..tapi pastikan letak cakaran manja (link) di kritikan@komen GA ni..
3. letak la TOPUP PERCUMA, OLE-OLE Sarawak & Hadiah Misteri tu kat blog manja korang ek..
4. letak la apa yang patut untuk oh! Sern jaja tentang blog manja u all tu.
5. yang UTAMA, terbuka kepada semua kontest ni.
6. Lastly, penting ni.penting..TAG lah mana2 member u all..banyak2 pun lagi okeh!





Tag:
Fatin




Untuk maklumat lanjut, sila layari blog Sern


Tuesday, November 23, 2010

lu ape hal dowh?

Hasil perahan otak Nliana pada 2:53 PM 0 insan berkata-kata
Gua agak baran jugak la ngan mamat ne
Lu pehal dowh?
Gua penat gilak tengok nama lu terpampang kat wall FB gua
Saket bijik mata gua tau
Lu tak payah la nak tunjuk lu concern ke ape ke
Sebab gua dah tade ati pon nak tacing2 ngan lu lagik
Dulu lu wat tatau macam tu je
Sikalang baru lu nk tunjuk2 ape hal der?
Gua hepi la lu tade pon
Tak luak sket pon klo lu tade





"One day you'll miss me like i missed you
One day you'll cry for me like i cried for you
But
One day if you love me like i loved you
I won't love you anymore"

cinta kita di pantai merdeka...oopssss!!!again???

Hasil perahan otak Nliana pada 1:57 PM 0 insan berkata-kata
Macam bongek je title...Saja nak mencetuskan kontrol besi kat sini...MyEm0.Com


Terima kaseh kepada beliau kerana sudi mengambil ai kat kat stesen bas aritu ye...Thats's sooooooooooo sweet of you...MyEm0.Com


Terima kaseh jugak belanja ai tengok Harry Potter, bawak ai g jenjalan kat Pantai Merdeka and belanja ai makan...Sampai terkantoi dengan mereka2 yang berkenaan...Jangan mereka2 tu pikir yang bukan2 sudah la...Kita kawan je kan3?MyEm0.Com


Bila terfikir balik, rasa macam tak percaya...Macam mana la ai boleh baek dengan beliau...Padahal masa sekolah dulu sikit punya baek ai kutuk2 dia...MyEm0.Com...Nasib U la eh...Sape suruh U jadik ** dulu...Kan dah kena kutuk


Cuma ai tak sangka yang selama ne hidup beliau seperit tu...Gila la ai rasa macam nak nanges je bila beliau stori2 kat ai...Tapi ai tahan jela...Mana macho nanges depan member...Ai ingat hidup ai je yang perit tapi ada lagi yang lagi perit...Hurmmm...Tuhan tu sayangkan kita sebab tu la kita diberi ujian...Hopefully U sabar jela eh...Ai tau U seorang yang kuat kan




[Masa ai bosan2 stadi FRM, ai bukak la youtube nak tengok cite 'Kau Laksana Bulan'...Hehe...Gaya Zul Huzaimy dalam cite tu agak sama la jugak dengan gaya beliau...Ai sangat suka Zul Huzaimy berlakon...MyEm0.Com...Then, ada pulak la dialog ne, " Eh, xpe2...Saya suka je tengok awak marah2 macam ne...Mata saya cakap awak comel bila marah"...Huh!!!Macam lebih kurang la pulak kan dialog ne dengan dialog beliau...MyEm0.Com]




[Kepada mereka2 yang ternampak kami pada hari kejadian, jangan salah sangka pulak ye...Kami hanya kawan...Sekian...Macam la mereka2 tu baca blog ai ne...Haha...Bengong ke apa?]

saya suka jatuh tangga

Hasil perahan otak Nliana pada 1:37 PM 0 insan berkata-kata

Buat kesekian kalinya ai jatuh tangga lagi...Bulan ne saja dah 2 kali...Saketnya ya Allah, tak tahu nak cakap macam mana...Adoyai

  1. Jatuh kat tangga fakulti masa on the way nak ke PKP...Actually bukan jatuh tangga pon tapi jatuh dekat tangga...Masa dah lepas kat anak tangga yang last tu ai rasa macam ada orang pijak kain ai...Macam nak baran jugak la ai masa tu...So, ai pon tarik2 la kain ai tu sebab ai tak boleh nak jalan...Tarik punya tarik...Gedebukkkkkkkkkkkk!!!!!!Maka jatuhlah ai dengan penuh macho dan hensem...MyEm0.Com...Dah jatuh tu terus ai bangun dengan pantas dan bergaya...MyEm0.Com...Konon2 cover la tu...Bila balek bilik baru la rasa saket yang amat sangat sebab masa jatuh tu, badan ai terhempap atas tangan kanan dengan lutut kanan ai...Kiranya beban sume kat tangan dengan lutut kanan tu...Rasa macam patah tangan pon ada jugak...Lebam kat lutut pon boleh tahan la...Ambil masa jugak la nak luruskan tangan...Huh!!Sangat siksa
  2. Masa nak balek raya haji tu ai jatuh lagi...Kali ne kat Stesen LRT Bukit Jalil...Aiyakkkkkkkkk!!!!MyEm0.ComSaket abeh bontot ai...Nasib baek la ai jatuh dengan bergayanya...Dah la orang ramai gak time tu...Buek malu yo


Masa kat dalam bas, ai pon mesej la beliau:

Ai: U, tadi kat Bukit Jalil i jatuh
Beliau: Jatuh lagi?
Ai: Yela...Dah la orang ramai

Lebih kurang macam tu la mesejnya


Dah sampai rumah, ai stori la kat mak ai plak:

Ai: Mak, tadi jatuh tangga
Mak: La, jatuh lagi?Kali ne kat mana pulak?
Ai: Kat Bukit Jalil
Mak: [geleng2 kepala sebab tak tau nak cakap apa lagi dah]


Moral of the story, berhati2lah ye...MyEm0.Com

[Beliau dalam post ne adalah kawan ai bukan pakwe ai ke skandal ai ke kekaseh gelap ai ke...Ai kan memang tade pakwe lagi...Sekian]

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review