Friday, November 26, 2010

apa salah ai?

Hasil perahan otak Nliana pada 5:12 PM
Emmmm
Baru je sekejap tadi ai on9 fb
Teringat nak tengok Encik punya fb
So, ai taip la nama dia kat search tu
Terkejut yang amat!!!Sebab nama dia tak keluar dalam senarai pon
Ai carik jugak sampai dapat
Then, ini hasilnya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
People who aren't friends with ******* see only some of his profile information. If you know ******* personally, send him a message.





[Seriously, ai tak faham kenapa dia mesti remove or block ai dari friendlist dia...Apa pulak salah ai kami ne?Dia tak tau ke yang miss dia sangat2...Dah 4 bulan kot ai tak jumpa dia...Mesej memang boleh kira la...Kol apatah lagi, memamg tak langsung...Aritu dia ajak keluar...Ai memang happy gila la at that time tapi lastly tak jadi...Kecewa jugak la ai tapi mengenangkan yang ai akan menghabiskan masa 5 bulan praktikal kat Kelana Jaya, ai pujuk hati ai bersabar...Tapi sekarang ne tak tau la macam mana...Along, miss u so much]






Di saat entri ne ditaip, ai tengah sakit yang amat...Ai tido dari pukul 8 lebih tadi...Badan panas...Sekarang ne tak tau la nak cakap macam mana...Rasa macam lenguh semacam je badan ne...Hurmmmm...Dah la next week paper ai straight je...Oh Tuhan, tabahkanlah hati ai dalam mengharungi sisa2 hidup ai



4 insan berkata-kata:

Mardhiyyah Ridzuan said...

yana!!!!!!!!OMG!!!!tuka layout nampak...ahahaha...

c0p!!!!aku paham prasaan ITU>>>di saat mereka membelek-belek, di saat mereka berbincang-bincang...kita hanya mampu berbincang tentang KACANG YANG SUDAH TAMAT TEMPOH...kan..kan..

Noor Liana Johari said...

aku tuka mse aku bosan2 stadi stokastik semlm...chantekkkkkkkk kan3?ahahahahahaha


aiyooo kakak...what are you trying to say maaa?i dont understand

Mardhiyyah Ridzuan said...

alamak..aku ingt aku p0s k0men dekat entry k0 yg orang meniru tuuuuu...
ad0iiiii....

Noor Liana Johari said...

owhh...hak3...rabon ka apa ne?

emmm...tu la...kacang tamat tempoh jugak peneman yang setia...sambil bergelak ketawa menahan luka di dada...hak3...jiwang seyhh

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review