Friday, November 26, 2010

First GIVEAWAY Novel

Hasil perahan otak Nliana pada 5:11 AM
Godek2 blog orang so ai jumpa dengan GA yang paling simple skali...Tade banner and whatsoever suma perlu buat entry pasal GA ne je...Mr Gidan-owner blog ne buat GA untuk promote blog beliau...Ada banyak novel jugak dalam blog beliau...Beliau ade jugak jual barang2 laen kat dalam blog tu...Check it out!!!




Syarat-syaratnya:

1. WAJIB jadi follower belog ini.
2. LINK kan belog ini di bloglist korang.
3. Buat SATU entri tentang belog ini dan linkkan di sini.


Hadiahnya adalah salah sebuah novel yang ada di belog ini (mengikut pilihan pemenang terpilih) Dan kalau sambutan GA ini hangat...akan ditambahkan lagi hadiahnya...Oleh itu jom reramai join GA Novel.

Mula pada 29 Oktober hingga 31 Disember 2010







Ai memang kaki novel cuma lately ne je dah jarang beli novel...Dulu stop kejap sebab ex-bf ai tak bagi ai baca novel tapi bila pikir balek kan macam la ai guna duit dia nak beli novel2 tu...So, lantak la ai nak baca pon kan...Hehe




0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review