Tuesday, November 23, 2010

saya suka jatuh tangga

Hasil perahan otak Nliana pada 1:37 PM

Buat kesekian kalinya ai jatuh tangga lagi...Bulan ne saja dah 2 kali...Saketnya ya Allah, tak tahu nak cakap macam mana...Adoyai

  1. Jatuh kat tangga fakulti masa on the way nak ke PKP...Actually bukan jatuh tangga pon tapi jatuh dekat tangga...Masa dah lepas kat anak tangga yang last tu ai rasa macam ada orang pijak kain ai...Macam nak baran jugak la ai masa tu...So, ai pon tarik2 la kain ai tu sebab ai tak boleh nak jalan...Tarik punya tarik...Gedebukkkkkkkkkkkk!!!!!!Maka jatuhlah ai dengan penuh macho dan hensem...MyEm0.Com...Dah jatuh tu terus ai bangun dengan pantas dan bergaya...MyEm0.Com...Konon2 cover la tu...Bila balek bilik baru la rasa saket yang amat sangat sebab masa jatuh tu, badan ai terhempap atas tangan kanan dengan lutut kanan ai...Kiranya beban sume kat tangan dengan lutut kanan tu...Rasa macam patah tangan pon ada jugak...Lebam kat lutut pon boleh tahan la...Ambil masa jugak la nak luruskan tangan...Huh!!Sangat siksa
  2. Masa nak balek raya haji tu ai jatuh lagi...Kali ne kat Stesen LRT Bukit Jalil...Aiyakkkkkkkkk!!!!MyEm0.ComSaket abeh bontot ai...Nasib baek la ai jatuh dengan bergayanya...Dah la orang ramai gak time tu...Buek malu yo


Masa kat dalam bas, ai pon mesej la beliau:

Ai: U, tadi kat Bukit Jalil i jatuh
Beliau: Jatuh lagi?
Ai: Yela...Dah la orang ramai

Lebih kurang macam tu la mesejnya


Dah sampai rumah, ai stori la kat mak ai plak:

Ai: Mak, tadi jatuh tangga
Mak: La, jatuh lagi?Kali ne kat mana pulak?
Ai: Kat Bukit Jalil
Mak: [geleng2 kepala sebab tak tau nak cakap apa lagi dah]


Moral of the story, berhati2lah ye...MyEm0.Com

[Beliau dalam post ne adalah kawan ai bukan pakwe ai ke skandal ai ke kekaseh gelap ai ke...Ai kan memang tade pakwe lagi...Sekian]

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review