Friday, November 26, 2010

TOPUP PERCUMA, OLE-OLE Sarawak & Hadiah Misteri

Hasil perahan otak Nliana pada 3:47 AM
Sambungan entri sebelum ne






Syarat2 penyertaan:



1.COPY gambar diatas, pastu tepekkan atau PASTE di blog seksi u all berserta dengan inti2 pertandingan ni. mudah je kan?
2. kena la jadi body guard@follower oh!Sern lu brader..tapi pastikan letak cakaran manja (link) di kritikan@komen GA ni..
3. letak la TOPUP PERCUMA, OLE-OLE Sarawak & Hadiah Misteri tu kat blog manja korang ek..
4. letak la apa yang patut untuk oh! Sern jaja tentang blog manja u all tu.
5. yang UTAMA, terbuka kepada semua kontest ni.
6. Lastly, penting ni.penting..TAG lah mana2 member u all..banyak2 pun lagi okeh!





Tag:
Fatin




Untuk maklumat lanjut, sila layari blog Sern


0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review