Sunday, December 26, 2010

Contest Saya Fobia Dengan Dot Dot Dot

Hasil perahan otak Nliana pada 10:15 PM
Kali ne ditag oleh Cik Fatin yang comey gitu









Fobia
Dengan makhluk halus yang menjalar
Macam gambar2 yang kat bawah ne
Sori ye Cik penganjur ai takde gambar2 yang berkenaan
Telah punah bersama laptop ai yang dah rosak tu



Ini ulat bulu
Geli sebab bulu2 yang ada kat badan dia
Nanti miang habis satu badan
Lepas tu tak boleh tengok kalau ulat bulu tu putus
Uwekkkkkkkkkkkkkk
Loya tekak rasa




Ini pacat
Geli sebab tak tahan bila dia merayap2 kat anggota badan
Sure ai akan menjerit sekuat hati punya
Dulu masa kecik2 steady je kena pacat
Sekarang ne
Mintak maaf la
Ai takkan turun kat kawasan yang berkemungkinan banyak pacat







Ini lintah
Lintah lagi besar dari pacat kan
So, geli dia lagi la bertambah2
Macam mana la orang boleh tahan geli dengan lintah
Siap boleh letak kat muka lagi
Orang cakap elok
Errrrrrrrr
Kalau offer free pon ai tak sanggup







Ini cacing tanah
Cacing pon geli jugak
Segala spesis cacing la
Sebab dulu banyak jumpa kat bilik air asrama
Tak sah kalau tak jumpa
Kat dinding shower
Mau tutup mata sebelah kalau ada cacing tengah dok merayap2 kat dinding



Sekian sahaja cerita fobia ai
Mau tag orang2 berikut:

Dayana
Nas
Cikgu Akim
Mar
Eiyda
Ieyla
Kak Liana




Boleh rujuk kat SINI ye!


13 insan berkata-kata:

sri juju said...

wah , mmg geli dgn bntang tuu . sure ! >,<

btw , thanks join and all the best .

:Cikgu Akim: said...

geli2<...thnks nnti sy join!

all da best!

Noor Liana Johari said...

sri juju: geli yang amat...semoga tak mimpi mlm ne...hehe...tengs jugak wat contest:)

cikgu akim: hehe...geli3...nk tengok lak akim geli apa...all the best jgk:)

nAs; The best in ME said...

Time kasih Cik Noor Liana Johari kerana tag saya.

InsyaAllah saya jOin.

Saya pOm geli dengan pacat dan lintah tue.

Noor Liana Johari said...

nas: hehe...panggey je yana...lg mesra gitu

join tau...hehe

all da best!!!

dayanadarmawi said...

eeeuw . pna ggit bnd alah yg mnghisp darah tu , yuuks ,. mmg mnggelupo lahh , hha , then ade mmat mne tah tolong cbot kan hha , gentle gillew . hha :) btw , thx 4 the tag ! :)

nAs; The best in ME said...

Cik yana jemputlah baca kisah fObia saya hehe...

~~su manje~~~ said...

salam kenal....
saya blogger selangor

cAmca Dan GArpu said...

idup kedah!

NOOR FATIN said...

ulat bulu tu?? eiii. haha

suka pacat.. tak suka lintah. ok x?? keh3

gdluck!

Noor Liana Johari said...

dayana: wow...nak jugak la mcm tu...ahahahaha...nnti mesti xley tdo mlm...hehe

nas: t ai bce ok!!!

su: salam kenal jugak...jemput dtg salu ye

camca: ye...idop kedah!!!!

fatin: eiwwwwwww...suka pacat...mak aih...aku geli bila dia merayap2

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hye blogger kedah =)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hye blogger kedah =)

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review