Friday, December 3, 2010

Edit Foto Contest

Hasil perahan otak Nliana pada 3:38 PM
Salam~




Ai ditag kawan ai, Mar untuk join contest from qaseh daliaadelia






Syarat2:








1-buat satu entry yang bertajuk "edit foto contest"
dalam entry tu ade pic kat atas tu ..xyah letak kat sidebar (nak letak pun xpe)
pastu link kan

2-follow blog beliau

3-ape yg perlu buat?edit gambar ikut kreativiti masing2...
gambar tu ikut hati...nak edit gambar masjid ke,gambar pemandangan ke,gambar sendiri
letak gambar sebelum diedit n selepas di edit dalam entry tu..
kalau nak gtau gune software ape untuk edit tu pun xpe..xmo gtau pun xpe..gambar ramai2 pun xpe gak !

4-tag 4 orang

5- tinggalkan link kat komen






Sebelum edit


Selepas edit







adiah topup ..jumlah nye rahsia

tarikh tutup :
31 DISEMBER 2010
pemenang akan diumukan pada
8 JANUARI 2011




Tag:

Aida
Mimie
Nad
Fatin




[p/s: untuk cik fatin, tag u tu ai dah wat...tinggal nak post je lagi...hehe...beruk ai tu slow sangat la...tunggu ye!!!]

5 insan berkata-kata:

MIMIE AIZA said...

i hope u will win darl :)

Noor Liana Johari said...

hope so:)
thnx dea

Qaseh dalia adelia said...

Salam singgah dear...nice edit..thanx for join n gud luck ! muahhhxcc

NOOR FATIN said...

haha nanti kami join~ tak pandai la edit2 ni =p

Noor Liana Johari said...

QDA: hehe...tenkiu and welcome...


NF: join2...edit je asalkan pueh ati

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review