Sunday, December 26, 2010

Final Pertama Piala AFF Suzuki

Hasil perahan otak Nliana pada 9:18 PM






Salam
Ai tengah tak berapa kusyuk menaip ne
Sebab tengah tengok bola
Masa 1st half tadi
Gila bosan tengok tapi menjerit2 dalam hati je
Same situation masa tengok Tron last week
Yela
Ayah ai kat masjid
Mak ai tengah baring2
Mana boleh nak bising2
Tak pasal2 kena pelempang laju2 nanti
Adik ai pulak dalam bilik
Tak berapa sihat
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Masa 2nd half start
Ayah ai pon balik
Dengan tak berapa rasa apa2
Ai ingat nak masuk dalam bilik la
Tapi kaki ne pulak macam taknak berganjak je
Continue la tengok sampai sekarang
Tengah menaip ne
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Cuma yang tak berapa menarik
Masa 1st half tadi banyak peluang Malaysia
Tapi si Markus tu apsal la pantas sangat tampan bola
Dalam 2-3 kali jugak la kalau tak silap
Gonzales pulak dah masukkan satu gol
Tercengang jugak tapi nasib baik dia dah offside
Ai tak perasan pulak tadi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Masa 2nd half pulak
Markus ne buat hal lagi
Pasal laser pulak
Tapi memang ada pon nampak cahaya hijau kat muka player
Sapa pulak la yang bangang nak mampos
So, game stop jap dalam 5 minit macam tu
Pastu ada pulak makhluk yang bangang jugak p baling bunga api ke mercun entah kat tengah2 padang
Haishhhhhhhhhh
Memang spoil mood betul la tadi
Nasib baik lepas tu dapat dua gol
Safee Sali dengan Ashari Samsudin kalau tak silap
Kalau silap betulkan ye pada sesiapa yang baca nanti
.
.
.
.
.
.
.
.
Ok
Sekarang dah gol ketiga
Safee Sali



.
.
.
.
.
.
.

.
Tinggal 7 minit lagi
Diselamatkan lagi oleh Khairul Fahmi
Muda lagi dari ai kalau tak salah
Tapi memang cekap dia ne


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
Tinggal 1 minit sebelum tamat
Player kegemaran ai dibawak masuk
Sabre Abu


.
.
.
.
.
.
.
.
.
Masa tambahan 8 minit
Keputusan muktamad 3-0
Bekalan yang selesa untuk bawak g Indonesia 29/12 ne
Hopefully Malaysia menang untuk edisi kali ne


0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review