Friday, December 17, 2010

Follow Mollow

Hasil perahan otak Nliana pada 2:14 AM
Kali ne nak join contest dengan giveaway je
Hehe






Syarat-syaratnya ialah:-

1-Buat Entry mengenai GA ini yang bertajuk "Follow Mollow". Tajuk len tidak akan diterima.

2-Masukkan sekali banner kat atas nie dan link kan ke post ini.

3-Nie wajib. Anda dikehendaki Follow blog nie.

4-Kalau Rasa nak letak banner tu kat sidebar pon boleh jugak. Tiada paksaan.

5-Kalau rasa nak tagged pon boleh jugak......

6-Kalau nak masukkan blog Mr Money dalam blog listpon lagi la OK.

7-Setelah semua dah settle, jangan lupe tinggal jejak kat ruangan komen.
Ruangan Komen sahaja, kat shout box tidak dilayan.....



Tarikh tutup:
31 Januari 2011

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review