Friday, December 17, 2010

I Am Home!!!!

Hasil perahan otak Nliana pada 1:57 AM
Salam
I am home!!!
Baru sampai pukul 11 lebih tadi
Penat la dok dalam bas
Dari pukul 5.30 petang tadi
Dah la terpaksa duduk dengan penuh kesopanan dan kesusilaan
Sebab tadi dok sebelah laki
Tak pernah2 dok sebelah laki dalam bas
Sebab selalunya dok seat single je
Apsal la cepat sangat seat single penuh entah hari ne???
Yang tak tahan tu
Si mamat ne boleh pulak nyanyi2 dalam bas
Ingatkan sapa la yang dok nyanyi2
Sekali mamat sebelah rupanya
Haishhhhh
Masa dah sampai espie
Mamat tu tanya, "Nak turun ke?"
Ai angguk je
Then, boleh pulak dia just alihkan kaki dia kat tengah2 tu je
Bukannya dia bangun terus
Apa salahnya bangun kejap
Bukan guna tenaga banyak pon
Dengan perasaan yang agak bengang sikit
Ai keluar jela
Siap terlanggar2 mamat tu lagi dengan beg ai
Padan muka
Sapa suruh tanak bangun lagi

0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review