Wednesday, December 22, 2010

Kontest Gambar Saye Tak Cantik Kalau Tak Edit!

Hasil perahan otak Nliana pada 1:23 AM






Syarat2 penyertaan:
1. jadi follower
2. letak banner kontest di dalam post dan linkkan
3. letak link blog di bloglist (link shj,banner x payah letak kat side bar).
4. sertakan gambar yang sudah di edit..(mesti ader gambar sebelum dan selepas edit).
5. cite sikit pasal gambar tu..
6. tag dua orang kawan
7. tinggalkan link penyertaan di bahagian komen..








sebelum




selepas


[Gambar ne amek kat Tasik Darul Aman kat Jitra...Tiba2 termengidam nak g sana...Dah lama kot tak g sana...Gambar yang sebelum tu ai main amek je sebab malas sangat nak setting kat camera...So, bila dah transfer masok dalam laptop, mula la kerja2 mengedit...Ai memang suka edit gambar...Main edit je ok...Rasa2 cantik baru ai stop...Apa motif letak awan kat situ?Macam cantik je tengok...Hehe]





Tag:
Nazirul Hazwan
Nad

2 insan berkata-kata:

haNem said...

niceeeee...sangaattt..thanks join..:) gud luck

Noor Liana Johari said...

thnx hanem
muga2 menang...hehe

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review