Wednesday, December 29, 2010

Cerita bola

Hasil perahan otak Nliana pada 7:07 PM
Salam
Agak lama jugak kan ai tak update blog
Kalau online pon semata2 nak membalas komen2 dengan mesej2 kat shoutbox tu je
FB pon online kejap2 je
Sebab BB dah terlebih quota
Perut ne pulak tengah ada problem
Dari hari Ahad lepas lagi
Tak tahu la kenapa
Mungkin patut check kat klinik kot
Tesis pon buat sikit2 je
Tak larat nak melayan kerenah perut yang sakit ne





Baca Blog Syafiq tadi
Nak tau apa boleh tengok SINI
Dengan pantasnya bukak la page FAM kat FB
Hurmmmm
Mengucap panjang jugak la
Tak faham la
Bola je pon
Itu pon nak kecoh lebih2
Padahal dia yang start dulu
Terima jela hakikat kekalahan masa dekat Bukit Jalil
Yang taksub + fanatik nak mampos tu kenapa
Tak salah pon nak fanatik
Tapi biarlah kena pada tempat kan
Lagipon bukan boleh bawak bekal g kubur pon
Lepas tu
Kalau menang, macam la awak2 semua yang dapat duit
Awak2 semua boleh tumpang gembira jela
Awak2 semua boleh bangga la kejap
Bukannya kekal sampai bila2 pon
Next session mungkin team lain pulak yang merasa
Mana la kita tahu kan
Memang psiko betul la orang2 yang berkenaan tu
Haishhhhhh
Rasa macam nak tenyeh2 je cili api berkilo2 kat mulut2 orang2 yang berkenaan
Tapi kan, bukan ke sukan ne sepatutnya mengeratkan perpaduan
Ne dah terbalik pulak
Sukan memutuskan perpaduan
Hurmmmmm
Tak tahu la



[Diharapkan player Malaysia akan bermain dengan sehabis baik malam ne...Semoga saja piala edisi kali ne akan terbang ke Kuala Lumpur...Amin]








1 insan berkata-kata:

Mardhiyyah Ridzuan said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review