Tuesday, December 21, 2010

Menang!!!!!!!

Hasil perahan otak Nliana pada 10:04 PM
MySpace

Start2 je dah berapi2
Tu tandanya ai tengah geram yang amat
Penat kot tadi maen kejar2
MySpace
Dah la tengah angen satu badan
Nasib baek ai tak tumbang kat tepi jalan gelap yang amat tu
Kalau tak free2 je ai kena langgar dek kereta yang laju2 tu
Alhamdulillah umur masih panjang
Dan masih boleh post entri kat blog
Kalau tak nanti keluar satu cerita kat panggung
"Hantu Liana Update Blog"
MySpace
Sure pecah panggung punya la
MySpace
Kalah Dr rambut cendawan tu
Bukan ai yang kata
Orang yang kata
Ai tolong sampaikan je
MySpace
.
.
.
.
.
.
.
Tergerak pulak hati nak bukak blog
Tengok kat shoutbox ada mesej dari Fatin
"hg menang giveaway ni weh. pi tgk cepat. bagi nama n alamat!! "
GA dari Edy
"GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"
Teruja yang amat kot
MySpace
Almaklumla kan
Tak pernah menang sebelum2 ne
Gembira la bukan kepalang
Ai menang ne tau
Keychain from Singapore
MySpace




Edy
Ai pinjam jap gambo u ye



Nak tau nape dalam banyak2 hadiah ai pilih dari Singapore
Jawapannya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Saja la suka2
Jangan marah, nanti kena jual
MySpace







p/s: tenkiu kepada Edy sebab buat GA ne and tenkiu gak kat Fatin sebab gtau kat blog dengan FB sekali

2 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review