Sunday, December 26, 2010

Hasil perahan otak Nliana pada 12:23 AM
video


Salam
Entri kali ne berkisar pulak pasal lagu kegemaran ai
OST Smile Again
Hal Su Omnunil
Maksud dia I'll never fall in love again kot kalau tak silap
Almaklumlah ai ne mana reti sangat bahasa korea ne
Bukan die hard fan pon
Dulu2 layan My Girl, Winter Sonata, Love Story From Harvard
Yang tu jela ingat pon


Anyway
Drama ne dah keluar lama dah pon
Tahun 2007 kot kalau tak silap jugak la
Nak dijadikan cerita
Ai ada tengok satu cerita melayu kat Youtube
"Kau laksana bulan"
Adaptasi dari novel tajuk yang sama karya Aina Emir
Tayang kat TV2 bulan 8 kot kalau tak silap lagi
Tapi drama ne memang best gila ai cakap u
Lakonan Ayu Raudhah and Zul Huzaimy
Dua2 ne pelakon peberet ai tau
Sesiapa yang rasa nak tengok boleh la tengok kat Youtube ok?


2 insan berkata-kata:

NOOR FATIN said...

err..korea? xkenal2! hakhak

Noor Liana Johari said...

hak3...aku pon x kenal jgk...cuma minat lagu je...

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review