Sunday, December 26, 2010

Saya Blogger Kedah

Hasil perahan otak Nliana pada 11:01 PM


Jalan2 kat Blog Pilihan Malaysia tadi

  • Nama betul macam yang tertera kat profile tu la...Nama panggilan yang manja lagi glemer antaranya Na, Ina, Lily dan Yana
  • Status masih single dan available...Sorang2 lagi...Nak buat macam mana...Bila orang suka ai tak suka dia...Bila ai suka orang pulak yang tak suka ai...Apa pon, semua Allah dah tentukan
  • Email: missyana88@gmail.com
  • Tinggal kat Daerah Kuala Muda/Yan
  • Orang Taman Ria oit...Hehe...Dulu dok kat Taman Bandar Baru, Sungai Lalang
  • Apa yang menarik?Ai sangat malas nak letak gambar kali ne ok...Hehe...
  1. Pantai Merdeka - Tempat dating dengan ex-bf...Siap abadikan lagi lagu "Cinta Pantai Merdeka" by Tropika...Kalau dok kat sini boleh nampak Tanjung Dawai, Gunung Jerai dengan jambatan apa entah nama dia
  2. Gunung Jerai - Lama dah tak naik gunung ne...Last p masa kecik2, sekolah rendah...Sejuk woooooooo
  3. Tasik Darul Aman - Kat Jitra tasik ne...Kalau petang2 time redup tu memang masyukkkkkkkk la layan feeling sorang2...Ai kan minah jiwang...Hehe
  4. Air terjun yang agak banyak jugak
  5. Macam2 lagi la...Nak tau sila guna Encik G




Sekian...Semoga berjumpa dengan ramai blogger dari Kedah

6 insan berkata-kata:

anith chan said...

jalan2 cari pasal.. :)

hai.

chegu abbas said...

sja mai tgk anak muri dari kedah...bukan pa nk check ...da tanda borang kehadiran kelas ni...
http://muhamadabbasbinmohdamin.blogspot.com/2010/12/saya-blogger-kedah.html

NOOR FATIN said...

cheq xtau cheq nak letak blogger dari kedah atau terengganu

asal kedah tapi skrg dok tganu..wuwuwuw

Noor Liana Johari said...

anith: takde hal punya

chegu: tetiap ari mai amek attendance ye...hehe

fatin: ikot ic...hehe...kan senang

dayanadarmawi said...

wahh ^^ blogger kedah ! :D

miss miera said...

salam senegeri ... singgah kejap smbil click cik nuff :) amira24690.blogspot.com

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review