Saturday, December 25, 2010

Segmen Jom Berkenalan

Hasil perahan otak Nliana pada 11:14 PM

Salam
Ai ditag untuk segmen ne
Lama dah tengok blog beliau ne
Cuma tak berapa rajin nak buat entri baru
Hehe
Ok2
Jom jawab soalan beliau


  1. Status setakat ne single lagi kot...Entahla, tak pasti...Boleh terima tak jawapan ne?Hehe
  2. Ai muda lagi...Baru 22 tahun...Anak sulung ok....Sapa2 anak sulung boleh jadi geng ai...Haha...Agak diskriminasi di situ...Bakal menghabiskan degree tak lama lagi...Tinggal 1 sem lagi je...Student Actuarial Science and Risk Management kat USIM, Nilai, N9...Kalau tak tahu sila google ye kawan2...Minat yang amat mendalam dalam MUTUAL FUNDS...Bakal buat praktikal dalam bidang ne jugak...Suka tengok wayang so kalau sapa2 nak ajak tengok wayang lepas ne boleh la...Suka nyanyi kuat2 dalam bilik tapi kalau orang ajak karaoke ai lari dulu...Keh3...Suka shopping online...Dah la sikit2...Hehe
  3. Dalam blog ne ai suka bebel2 je...Selalu cerita apa yang ai buat la...Luahan perasaan gitu...Nak cerita kat orang pon nanti takot orang boring plak...Blog ne jela kawan baik ai...Selain tu, ai jugak suka join contest dengan giveaway...Hehe...Ada rezeki dapat la hadiah
  4. Pandangan pasal dunia blog...Bloggers sekarang ne makin kreatif...Banyak jugak dapat ilmu dari kawan2 bloggers ne...
  5. Nasihat ai, kalau nak buat blog jangan fikir nak kejar populariti je tau...Mesti dengan hati yang tulus ikhlas...Hehe
  6. Keunikan blog ai ne...Unik ke?
  7. Akan tetap berblogging sampai la dah tak rasa nak berblogging lagi...Impian nak kumpul seberapa banyak kawan2 bloggers


Nak kena tag ke?Kalau tak nak macam mana?Hehe
Nak tag orang2 yang baca blog ne
Sila la join ye


4 insan berkata-kata:

:Cikgu Akim: said...

wahhhhhhhhh hebat progrm yg akak amek..semoga berjaya capai ita2 tu k!!

salam perkenalan dri saya bakl guru SP n Biology!

Noor Liana Johari said...

mmg hebat pon dik nun...akak je yg x bpe hebat...hehe...sila doakn akak ye...nk abes dh

salam perkenalan jugak bakal chekgu ye:)

dayanadarmawi said...

heyy , nice blogg ! rjen2 la dtg jenguk my blog . dontforget to follow me keyh hee :)

Noor Liana Johari said...

tenkiu...will follow you:)

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review