Tuesday, December 21, 2010

Suka Sebab Apa?

Hasil perahan otak Nliana pada 12:10 AM
Salam
Saja suka2 post banyak2 entri dalam satu masa
Padahal niat nak tido awal sebenarnya
Esok nak berjalan2 abiskan duit yang tak seberapa dengan adik ai
Nak lepak2 kat Tasik Darul Aman jap
Lepas tu nak shopping2 sket
Cari baju baru
Nak praktikal la katakan
Ehehehe
.
.
.
.
.
.
Berbalik pada title kat atas tu
"Suka sebab apa?"
Obviously suka kat someone la kan
Tiba2 teringat kat sorang kawan ai ne
Tengah sembang2 dengan dia
Lebih kurang macam ne la dialognya
.
.
.
.
.
.
Dia: Eh, awak punya coding cmne?Dah ok ke?
Ai: Entahlah, rasa2 macam dah ok...Jap lagi nak jumpa prof
Dia: Eh, senior kita tu...Si **** pandai gak kan vba ne?
Ai: Owh...Yeke?
Dia: Kan masa dia intern kat ** dulu dia kena buat programming...Ada la ramai gak budak u lain tapi dia antara yang boleh buat la
Ai: Owh...Macam tu ke?Entahlah, tatau lak pasal tu
Dia: Awak tau tak?Gaji dia 8k sebulan...Dia single lagi tu
Ai: Owh...Ok
[dalam ati...ada aku kesah gaji dia 8k sebulan???]
.
.
.
.
.
.
Harap maaf la
Ai bukan jenis yang tengok pada harta
[Ada latest punya BMW ke, rumah banglo 23 tingkat ke, duit berdollar2 US]
Ai bukan jenis yang tengok pada rupa
[Handsome, badan berketul2]
Tapi ai tengok hati la
Tak kaya pon takpe
Tak handsome pon takpe
Asalkan dia kena sayang ai lebih dari ai sayang dia
Harta2 lama2 habis jugak kan
Muka handsome pon lama2 wrinkle jugak


0 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review