Sunday, January 30, 2011

DOMAIN, HOSTING & KAV KEY I JIWA NETWORK GIVEAWAY

Hasil perahan otak Nliana pada 8:30 PM 0 insan berkata-kata



Lama dah nak join tapi asyik lupa je
Kali ne agak last minute jugak
Tak kira...nak join jugak


GA ne anjuran blog Jiwa Kacau dan penaja Jiwa Host



Since dah nak abes, boleh tak tak nak tag sape2?
Hehe
Nak tag 5 orang yang terawal baca entri ne



Untuk maklumat lanjut boleh klik SINI

Saya Nak Hadiah Hari Jadi Dari YanaMIB

Hasil perahan otak Nliana pada 4:58 PM 1 insan berkata-kata




GA ne pon dah nak abes tarikh
31/1/11 jugak ye uoollssss
Sape2 nak join boleh la tengok SINI

mydemcomic dialog contest

Hasil perahan otak Nliana pada 4:43 PM 0 insan berkata-kata



Jom join contest lagi
Dah nak abes masa ne
Saja join nak mengisi masa lapang akibat tak tau nak buat apa since hujan lebat dari pagi tadi lagi
Contest by mimizuzuhaha





A





B







C




Tag:
Macam biasa la
Sape2 yang baca entri ne


Tarikh tutup:
31 jan 2011 jam 11.59pm

Contest Blog Paling Cantik, Comel Dan Kemas

Hasil perahan otak Nliana pada 3:31 PM 2 insan berkata-kata




Salam
Masa BW tadi ternampak satu contest ne
Macam menarek
Tenkiu cik penganjur ye

Ai pun terasa la nak join since my blog pon dah bertukar wajah
Macam semangat je!!!
Tak tau la blog ai ne masok dalam kategori mana
Tapi rasa macam kemas je
Hehe
Masok bakul angkat sendiri


Sapa2 nak join sila la lawat sini tau


Tarikh tutup:
10/2/11


Tag:
5 orang terawal yang baca

COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011

Hasil perahan otak Nliana pada 3:22 PM 0 insan berkata-kata







Salam
Jom join ramai2 GA dari COLORCLICKZ
Tarikh tutup: 4/2/11


Ne hadiah2nya...Cantik tau




Tag:
3 orang yang terawal baca entri ne




Cinta Hati 1st Giveaway

Hasil perahan otak Nliana pada 2:14 PM 0 insan berkata-kata



Ditag oleh Cik Aten
Tenkiu dear


Cik penganjur ne dengan rela hati buat GA dekat kita semua tau
Sebab sebelum ne dia asyik join orang lain punya GA dengan contest
So, the time has come!!!
Hehe
Lepas ne ai pulak yang akan buat contest
Hopefully cik penganjur pun akan join jugak ye



Tag:
My followers


**Untuk keterangan lanjut, sila layari blog beliau



Sudah Tukar Ka?

Hasil perahan otak Nliana pada 2:06 PM 0 insan berkata-kata




Salam semua
Macam mana cuaca kat tempat uoollssss semua?
Kat TTDI ne tengah hujan
Tak dapat nak keluar g kedai membeli barang2 masak
Apa pun takde dalam rumah ne
Tinggal megi dengan adik-beradik dia je
Huhu
Lapooooooooooooooo
Dah la semalam makan Kenny Rogers je





Ok la
Bukan nak story pasal tu pun
Hehe
Blog ai dah bertukar!!!!!
Nama pun ai dah tukar baru
Saja suka2
Munajat cinta tu lagu The Rock
Ai suka sangat lagu tu
Tapi ai tukar nama tu bukan sebab tengah bercinta ye sekarang ne
Dengan bestnya ai nak cakap yang ai tak bercinta dengan sape2 ok
Jangan salah tafsir pulak tau
Takde kaitan ok

Saturday, January 22, 2011

Terasa nak buat contest

Hasil perahan otak Nliana pada 5:55 PM 0 insan berkata-kata
Salam
Kali ne baru betul2 update blog
Mintak maaf la kepada pengunjung2 blog ne
Takde post baru pon dari Ai
Tapi diharapkan jangan serik terjah blog Ai ne ye
Bukan ape
BB Ai aritu dah abes quota
So memang dia lembap tahap gaban
Susah la nak update blog
Terjah blog orang apatah lagi kan
But now
I'm back since rumah ne dah pakai Streamyx
Hehe



Berbalik kepada tajuk post ne
Ai memang terasa nak buat contest
Dah lama tapi asyik pendam je dalam lubuk hati ne
Cewahhhhhhhhhh
Ade sape2 boleh bagi cadangan x?
Cadangan anda2 semua amat dialu-alukan

If I Have RM100

Hasil perahan otak Nliana pada 5:39 PM 1 insan berkata-kata




Salam
Join lagi contest
Hehe
Bertepatan dengan situasi sekarang ne
Kalau ada RM100
Nak beli benda2 sekalian yang kat bawah ne
Baju kemeja@blaus dan jugak kasut
Sebab ape?
Sebabnya Ai sekarang ne tengah praktikal
Jadi memang teramat memerlukan benda2 tersebut
Baju kemeja pon bape helai je ade
Dok asyik ulang pakai baju yang sama je tetiap minggu
Sampai naik cemuih orang Kedah cakap






Credit to HERE








Credit to HERE






Credit to HERE


Ok
Lebih kurang macam ne la
Tak dapat yang sama pon xpe
Asalkan kemeja@blaus dan jugak kasut
Hehe
Lupa pulak
Ai tag semua yang terjah blog ai ye
Jom meriahkan contest ne


Nak join klik SINI

Giveaway Tahun Baru

Hasil perahan otak Nliana pada 5:11 PM 2 insan berkata-kata



Salam
1st update untuk bulan Januari
Nak join giveaway ne
Hehehe
Sebab hadiah dia sangat chantek menarek tertarek



Sapa2 nak join klik SINI ok


Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review