Sunday, February 13, 2011

aku, dia & vintage photo contest

Hasil perahan otak Nliana pada 4:36 AM




Edit photo contest lagi
Memang betul2 kesukaanku!!!
Sangat suka edit gambar walaupun hasil edit tu tak berapa nak cantik pun
Untuk contest kali ni tak nak tayang muka boleh tak?
Malu la
MySpace

Gedik betul!!!
MySpace

Kalau ikutkan ai lagi prefer untuk edit gambar buildings dengan pemandangan sebab bila edit nampak lagi cantik dari edit gambar orang






















[Gambar2 masa ikut trip ke Melaka tahun 2008 untuk subjek Hubungan Etnik. Diambil dari my personal collections bukan ihsan dari Encik Google ye.]






Yang berminat nak join boleh TEKAN SINI
Tarikh tutup: 25/2/11



2 insan berkata-kata:

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest liana!! ;)
gudlak ye ^o^

Noor Liana said...

tenkiu!!!

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review