Saturday, February 12, 2011

Kempen: Kami TAK Sambut Hari Valentine

Hasil perahan otak Nliana pada 11:40 AM






Assalamualaikum
Selamat berhujung minggu semua
Masa terjah2 blog orang aritu nampak la satu kempen ne
Cuma arini baru berkesempatan nak update



Seperti yang kita semua tahu la kan
V-Day ne HARAM diraikan oleh orang Islam
HARAM ye anak2
Bukan harus ke sunat ke



Lagi pulak
Takkan la satu hari je nak menyambut hari kasih sayang
Sepatutnya hari2 la kita kena menghargai orang yang kita sayang kan
Tak kira la parents ke siblings ke friends ke
Tak terbatas kepada kekasih je kan?




Dan kita jugak jangan lupa
V-Day ne bukan budaya atau adat yang kita mesti ikut
Jadi, kita janganlah gatal2 nak sambut jugak
Nak tiru macam orang lain buat





Mari sebarkan kempen ne
Boleh klik KAT SINI untuk maklumat lebih lanjut

2 insan berkata-kata:

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review