Friday, February 25, 2011

Mak Dara 1st Giveaway

Hasil perahan otak Nliana pada 11:54 PM


Join GA dari Mak Dara yang fofular habis ni
Hadiah pun best tau
Tarikh tutup:
3/3/2011



Tajuk drama yang aku fikir dan memang sah aku setuju

"Menanti Sinar"

Ni la tajuk cerpen/novel/cerita yang aku dah tulis sebelum ni
Tapi baru part 1 jela
Tak sambung2 sampai sekarang
Idea banyak tapi malas nak menaip panjang2





Tag:
Followers guwa la

1 insan berkata-kata:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

As Salam .. Idea anda ini sungguh bernas dan menarik dan sayang jika hanya dibiarkan begitu saja..

Anda berminat untuk menjadikan karya anda ini menjadi sebuah novel.. Drama atau Filem... Sila ke link ini

http://www.bicaramakdara.com/2011/11/50-jemputan-untuk-para-blogger.html..

Seramai 50 BLOGGER bakal mendapat jemputan ke acara MC PITCH ini.. Siapa tahu mungkin karya anda akan ditayangkan di novel TV atau di semua panggung wayang di Malaysia. all the best..

Any Message?

 

One Moment In Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review